loader
Foto

Galerie foto

Anamaria Popa - „Cetatea Voluntarilor de Bine” | VIDEO

Spectacolul poveştilor emoţionante continuă la TVR în campania „Omul anului”. Pe 25 aprilie, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne-au prezentat primele două reportaje-portret ale unor eroi de lângă noi. Telespectatorii îşi pot vota favoriţii timp de o săptămână.

 

Anamaria Popa poartă stindardul în „Cetatea Voluntarilor de Bine”. Tânara arădeanca și-a făcut țel din a face bine bucățica ei de țară. În pandemie, când totul era confuz, Asociaţia Cetatea Voluntarilor din Arad aducea în țară, cu sprijinul Asociaţiei pentru Relaţii Comunitare, un aparat Realtime PCR de testare pentru coronavirus. De atunci și până azi s-au întâmplat multe. Împreună cu echipa pe care a reușit să o strângă, lucrează în paralel pe mai multe șantiere: a renovat spitale, grădinițe, a construit creșe și planurile ei nu se opresc aici.

(w882)

Anamaria Popa este prima propunere a Televiziunii Române pentru titlul de „Omul anului”. O cunoaştem joi, pe 25 aprilie, de la ora 18.00, în episodul 1 al noului sezon al campaniei TVR ce caută eroii dintre noi. „Cetatea Voluntarilor” este titlul reportajului realizat de echipa TVR Timişoara care ne spune povestea ei.

(w882)

***

Lansată în 2023, campania „Omul anului” a fost primită cu bucurie de telespectatorii TVR. Oameni obişnuiţi, mulţi dintre ei necunoscuţi publicului larg, au avut ocazia să fie apreciaţi de o ţară întreagă pentru fapte deosebite, pentru realizări personale de excepţie, pentru felul în care au reacţionat într-o situaţie limită, pentru modelul pe care îl oferă comunităţii lor.

Anul acesta, spectacolul poveştilor emoţionante şi al oamenilor buni continuă. Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale unor astfel de eroi. Telespectatorii pot vota protagoniştii fiecărei ediţii timp de o săptămână, până la următoarea ediţie şi, în acelaşi timp, pot transmite propuneri pentru a fi înscrise în cursa pentru „Omul anului”.

(w882)

Un reportaj realizat de Ramona Boroșovici

imagine: Iuliu Theer, Marius Danci

editor imagine: Constantin Buță

23:00 Lumină din lumină

*Concert de pricesne și cântece pascale

Producător tv Mădălina Mija

1:00 Ironia sorţii (R)

(THOUGH NONE GO WITH ME-SUA, 2006)

Regia Armand Mastroianni

Cu: Cheryl Ladd, Amy Grabow, Bruce Weitz

Dramă. Redactor Laura Bălan

(Reluare)
 
România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 

#tvr1