loader
Foto

Galerie foto

„Banii Tăi”- Premiul de Excelență pentru promovarea mediului de afaceri

Echipa emisiunii „Banii Tăi” a obținut Premiul de Excelență în Jurnalism pentru promovarea mediului de afaceri românesc în cadrul Galei Topul Național al Firmelor, ediția XXV, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie a României.

 

Monica Ghiurco
Banii tăi

Vineri, la emisiunea „Banii Tăi”, vă prezentăm cele mai performante companii premiate de Camera de Comerț și Industrie a României. Și ne bucurăm să fim și noi printre cei premiați pentru susținerea mediului de afaceri românesc. Ediția aniversală a Galei Topul Național al Firmelor 2018 a adunat oaspeţi de vază precum Klaus Iohannis, preşedintele României și Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România.

(w882) Klaus Ioha

(w882) Hans Klemm

***

Executivul va modifica Codul Muncii prin Ordonanță de Urgentă pentru a reglementa diferențierea salariului minim în funcții de studii, iar ulterior va majora suma minimă garantată în plată. Din decembrie, aceasta va fi de 2.080 de lei, ceea ce înseamnă un plus de 100 de lei la salariul net. În România, sunt plătite 1,2 milioane de salarii minime.

9 din 10 români nu câștigă suficient pentru „un trai decent”. Asta indică rezultatele unui studiu recent, potrivit căruia un român ar trebui să câștige mai mult de 2.500 de lei pe lună ca să poată trăi decent, ceea ce înseamnă de două ori mai mult decât salariul minim net pe economie. Iar pentru o familie cu copii, situația e și mai complicată. Mai multe detalii aflați vineri, la emisiunea „Banii Tăi”, de la Alexandra Smedoiu, Tax Partner, Deloitte România.

Internaționalizarea și digitalizarea rămân două teme importante pentru firmele românești, dar prioritățile pentru anul viitor sunt debirocratizarea și simplificarea administrativă. Sunt obiectivele mediului de afaceri autohton promovate de Consiliul Naţional al IMM-urilor din România, care a premiat și anul acesta cele mai performante firme. Mai multe detalii aflați vineri, la emisiunea „Banii Tăi”, de la Florin Jianu, Președinte, Consiliul Naţional pentru Întreprinderile Private Mici şi Mijlocii din România și Rovana Plumb, Ministrul Fondurilor Europene.

(w882) Florin Jia

La întâlnirea celor mai performante IMM-uri din România, cel mai căutat invitat a fost de departe, Ministrul de finanțe, de la care antreprenorii au căutat să afle cât mai multe informații. Și au cerut lămuriri despre fiscalitate, case de marcat, insolvență, amnistie și multe altele. Aflați vineri, la „Banii Tăi”, răspunsurile date de  ministrul Eugen Teodorovici.

(w882) Eugen Teod

În fiecare vineri urmăriți emisiunea „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.  În reluare, în fiecare marți, de la ora 6:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

 

11:00 Vedeta familiei

* Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Toti cei 32 de campioni au dovedit ca sunt cei mai buni si ca merita trofeul emisiunii oferit de juriul de profesionisti.

Acum este momentul sa castige inimile oamenilor obisnuiti(medici, profesori, manageri, ingineri, studenti, asistentietc..)

Cei care vor decide cine merita marele premiu si titlul“Campionul publicului” sunt 12 jurati, oameni obisnuiti, care nu au specializare in domeniul muzical.

Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

12:30 Vis sau realitate? (R)

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian

Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1