loader
Foto

Galerie foto

Best of „Exclusiv în România”, la început de an, la TVR 1 | VIDEO

Cele mai frumoase reportaje realizate de Cristi Tabără şi echipa sa sunt adunate în ediţia din 8 ianuarie a emisiunii. O urmărim duminică, de la ora 17.00, la TVR 1.

 

Cristian Tabără
Cristina Şoloc
Exclusiv în România

La început de an, ne reîntâlnim pentru a depăna cele mai frumoase amintiri ale sezonului care a trecut. Urmărim ediţia best of a sezonului 19 „Exclusiv în România” duminică, 8 ianuarie, ora 15.50.

(w882)

Cristi Tabără se reîntoarce la povestea morii de la Bologa, veche de 150 de ani. Șase generații de morari au dat o pâine bună oamenilor din zonă, însă în ultimii ani nimeni nu a mai venit să macine cereale.

(w882)

Daniel Georgescu ne aminteşte vizita prin cel mai mare târg din sud-estul Europei, cel de Antichități și Vechituri de la Negreni.

(w882)

Cristina Șoloc ne invită în județul Vrancea, la Buciumașii din Spulber. Am descoperit alături de ea singurul loc din Vrancea, dar și din România, unde buciumul este un fel de telefon fără fir care anunță toate evenimentele din sat... Mai exact, în comuna Spulber, unde l-am cunoscut pe Manole Enache, meșterul care zidește case și mai cioplește şi buciumele Buciumașilor din Spulber.

(w882)

(w882)

Tot duminică, alături de Cristina Madgearu ajungem la enigmaticul zid dacic de la Ponorici, iar producătorul Marin Găbudean adaugă un frumos colind din zestrea UNESCO, al Grupului de Tradiții și Datini din Negreni – Cluj.

(w882)

Iar la final, vin urările de An Nou bun, din partea întregii echipe!

10:00 Eu pot!

* EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitaţi: Vlad Ciurea şi Mircea Ilie Dumitru

Realizator şi producător Anca Mazilu

11:00 Vedeta familiei

Vedeta familiei (redifuzare) Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Ediţia 2

Concurenti-SOPHIA DINU, STEFAN STANEV, ELISA MIRON
presedinte juriu-LUMINITA ANGHEL
juriu: Lidia Berceanu-avocat; Izabela Cristea-asistent medical; Georgiana Vasile-profesoara; Andrei Iancu-coregraf-sef Ansamblul Artistic Ciocarlia; Adrian Georgescu-inginer, actualmente pensionar; Anton Bangaci, actor si fotomodel.
Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

Accidentul vascular cerebral ischemic și radiologia intervențională

La "Un doctor pentru dumneavoastră", sâmbătă, 15 iunie, de la ora 7:00, la TVR1, urmărim o ediție despre tratarea accidentului vascular cerebral ...

 

#tvr1