loader
Foto

"Breaking Fake News!": Ce urmăresc spionii ruși în România? | VIDEO

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu atacuri teroriste la adresa unor competiţii sportive populare se numără printre subiectele ediției emisiunii "Breaking Fake News!", ce a fost difuzată duminică, 28 aprilie, ora 19.00, la TVR 1.

 

Marian Voicu
Breaking Fake News

Interviul săptămânii, cu Marian Voicu

Sabotarea transporturilor militare spre Ucraina, infiltrarea spionilor ruși printre refugiați, penetrarea instituțiilor din domeniul apărării și securității, atacuri cibernetice, subminarea prin dezinformare și propagandă a încrederii românilor în armată și aliați sunt câteva din obiectivele acțiunilor unor „servicii de informații ostile” enumerate de raportul CSAT pe 2023.

(w882) Iulian Fot

Invitat: Iulian Fota, fost consilier prezidențial pentru securitate națională

Conspirația săptămânii, cu Tatiana Țarfulea

Ciprian Mega, regizor și preot ortodox, și actorul Dorel Vișan au participat la deschiderea festivalului de film de la Moscova alături de Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe chiar în ziua în care aceasta acuză România că „încearcă să anuleze cultura rusă".

(w882) Moscova fi

Revista presei fake, cu Horia Grușcă

În ultimele luni în Europa au apărut tot mai multe afişe ameninţând cu atacuri teroriste la adresa unor competiţii sportive populare, atribuite aşa-numitului Stat Islamic. Cine se află, de fapt, în spatele acestora? Dincolo de Ocean, apropierea alegerilor inflamează imaginaţia extremiştilor de dreapta americani, care răspândesc teorii fanteziste precum invadarea Statelor Unite de canibalii din Haiti şi intenţia declarată a soţiei fostului preşedinte Barack Obama de a candida la funcţia de preşedinte ca bărbat.

(w882) Alaska 3

Istoria și istoriile sale, cu Gabriela Avram

Alaska a fost descoperită de un danez înrolat în armata rusă, a fost cea mai săracă gubernie a Imperiului Țarist și a fost cumpărată de americani. S-a dovedit a fi o mină de aur, la propriu. A fost singura bucată de pământ care a trecut de la ruși la americani, iar Moscova pare să nu se fi împăcat cu asta.

***

Producător: Marian Voicu

9:00 Pro patria

Pro Patria este emisiunea militară de televiziune care te aduce mai aproape de Armata României.

Indiferent dacă ești un pasionat al domeniului militar sau pur și simplu dorești să înțelegi mai bine rolul și importanța apărării naționale, Pro Patria te va captiva prin conținutul său informativ și impresionant vizual. Alătură-te nouă în această călătorie în universul militar al României și descoperă curajul și dăruirea celor care asigură securitatea și apărarea țării noastre.

10:00 M.A.I. aproape de tine

O emisiune pentru siguranța ta şi a celor dragi! Află care sunt situațiile care te pot pune în pericol şi cum să eviți să devii o victima a infractorilor!

Tot alături de noi, vei cunoaṣte o parte din munca, viața şi pasiunile oamenilor în uniformă din Ministerul Afacerilor Interne, sau cum poți să devii unul dintre ei!

 
„Petrecere... cu cântec!”, ediţie specială de Paşti! Nicolae Furdui Iancu aniversează 45 de ani de carieră

Iuliana Tudor ne invită să sărbătorim cele patru decenii şi jumătate de cântec ale vocii Ţării Moţilor împreună cu Mariana Ionescu Căpitănescu, ...

România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

 

#tvr1