loader
Foto

"Breaking Fake News!": despre propagandiștii religioși ai războaielor | VIDEO

„Războaiele sfinte”, teoriile conspirației privind praful saharian, dezinformarea în cadrul concursului Eurovision și conflictul dintre englezi și irlandezi sunt subiectele ce au alcătuit ediția emisiunii "Breaking Fake News!" de duminică, 19 mai, ora 19.00, la TVR 1.

 

Marian Voicu
Breaking Fake News

Interviul săptămânii, cu Marian Voicu

Cine sunt propagandiștii religioși ai războaielor și de ce vorbesc despre „războaie sfinte”?

(w882) Gombos

Invitat: Cătalin Gomboș, jurnalist, Radio România Actualități

(w882) praf

Conspirația săptămânii, cu Tatiana Tarfulea

Praful saharian care a acoperit România la sfârșitul lunii aprilie a dat naștere unor noi teorii ale conspirației sau au resuscitat unele mai vechi.

Revista presei fake, cu Horia Grușcă

Mai sunt două săptămâni până la alegerile pentru Parlamentul European, iar ştirile false menite să discrediteze politicile comune continentale şi pe promotorii acestora devin tot mai răspândite în mediul online. Dezinformările nu au lipsit nici de la cea mai controversată dintre cele 68 de ediţii ale concursului muzical Eurovision.

(w882) pb irlande

Istoria și istoriile sale, cu Gabriela Avram

Insulele Marii Britanii au fost de a lungul vremii tărâmul unor nenumărate conflicte. Cel mai lung a fost cel dintre englezi și irlandezi și a durat aproape un mileniu.

***

Producător: Marian Voicu

10:00 Eu pot!

* EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitaţi: Vlad Ciurea şi Mircea Ilie Dumitru

Realizator şi producător Anca Mazilu

11:00 Vedeta familiei

Vedeta familiei (redifuzare) Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Ediţia 2

Concurenti-SOPHIA DINU, STEFAN STANEV, ELISA MIRON
presedinte juriu-LUMINITA ANGHEL
juriu: Lidia Berceanu-avocat; Izabela Cristea-asistent medical; Georgiana Vasile-profesoara; Andrei Iancu-coregraf-sef Ansamblul Artistic Ciocarlia; Adrian Georgescu-inginer, actualmente pensionar; Anton Bangaci, actor si fotomodel.
Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

Accidentul vascular cerebral ischemic și radiologia intervențională

La "Un doctor pentru dumneavoastră", sâmbătă, 15 iunie, de la ora 7:00, la TVR1, urmărim o ediție despre tratarea accidentului vascular cerebral ...

 

#tvr1