loader
Foto

Galerie foto

„Breaking Fake News!”: 6 luni de la atacurile grupării teroriste Hamas | VIDEO

Duminică, 7 aprilie, ora 19.00, Marian Voicu v-a invitat la o dezbatere despre narațiuni ale dezinformării și propagandei în contextul războiului Israelului împotriva Hamas. Un alt subiect readus în atenția dumneavoastră a fost războiul Rusiei în Ucraina.

 

Marian Voicu
Breaking Fake News

Interviul săptămânii, cu Marian Voicu

În 7 aprilie se împlinesc 6 luni de la atacurile grupării teroriste Hamas, soldate cu peste 1.100 de morți și 250 de ostatici. A urmat războiul Israelului împotriva Hamas, care a făcut peste 30.000 de victime și a dus la o catastrofă umanitară. Care au fost cele mai importante narațiuni ale dezinformării și propagandei, de o parte și de alta?

(w882) Adelin

Invitat: Adelin Petrișor, jurnalist TVR

Istoria și istoriile sale, cu Gabriela Avram

Israelul și Palestina au negociat pacea, în secret, la Oslo, în urmă cu 30 de ani. Acordurile care ar fi trebuit să ducă la coexistența pașnică a celor 2 popoare, nu au mai fost puse însă în aplicare.

(w882) Marian si

Conspirația săptămânii, cu Tatiana Țarfulea

Războiul dus de Rusia împotriva Ucrainei a devenit „Războiul sfânt" dus de Rusia împotriva „Occidentului satanist", a decis Consiliul Popular Rus condus de Patriarhul Kiril, potrivit unui document publicat pe site-ul Patriarhiei Moscovei.

Revista presei fake, cu Horia Grușcă

Un jurnalist american rezident în Rusia l-a scos din sărite pe moderatorul emisiunii la care era invitat, după ce a vorbit despre ignorarea avertismentelor americane privind iminenţa unui atac terorist la Moscova. Iar prăbuşirea unui pod din oraşul american Baltimore a devenit sursă de inspiraţie pentru promotorii teoriilor conspiraţiei, care spun că incidentul a fost pus la cale de Ucraina, de Israel sau chiar de serviciile secrete americane.

(w882) Marian Voi

***

Producător: Marian Voicu

23:00 Lumină din lumină

*Concert de pricesne și cântece pascale

Producător tv Mădălina Mija

1:00 Ironia sorţii (R)

(THOUGH NONE GO WITH ME-SUA, 2006)

Regia Armand Mastroianni

Cu: Cheryl Ladd, Amy Grabow, Bruce Weitz

Dramă. Redactor Laura Bălan

(Reluare)
 
România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 

#tvr1