loader
Foto

Galerie foto

„Breaking Fake News!”: despre „Marea resetare” | VIDEO

Duminică, 21 aprilie, ora 19.00, la TVR 1, Marian Voicu a dezbătut, cu psihiatrul Gabriel Diaconu, teoria conspirației prin care un „guvern mondial” ar urmări să instaureze un regim totalitar la scară globală. Emisiunea a adus în atenția dumneavoastră și alte subiecte de interes.

 

Marian Voicu
Breaking Fake News

Interviul săptămânii, cu Marian Voicu

Una din cele mai recente teorii ale conspirației este cea a „Marii resetări”, prin care un „guvern mondial” ar urmări să instaureze un regim totalitar la scară globală. Pandemia ar fi fost doar începutul. Presupusa conspirație pare a fi o reinterpretare a profețiilor privind Sfârșitul lumii, dar ce este nou?

(w882) Diaconu 2

Invitat: Gabriel Diaconu, medic psihiatru

Conspirația săptămânii, cu Tatiana Țarfulea

„Uniunea Europeană ne interzice centralele de apartament!” Așa a fost prezentată o directivă europeană referitoare la performanța energetică a clădirilor, devenită subiectul unor dezinformări promovate de eurosceptici.

(w882) conspirati

Revista presei fake, cu Horia Grușcă

Pentru a rezolva declinul demografic agravat de războiul din Ucraina, Vladimir Putin le-a impus ruşilor să renunţe la metodele contraceptive. Numai că apariţia a mii de mame minore în şcoli este o încălcare a castităţii, una dintre valorile tradiţionale promovate de propagandiştii Kremlinului şi de Biserică. Între timp, Inteligenţa Artificială i-a jucat o festă lui Elon Musk, după ce reţeaua sa de socializare a răspândit la începutul lunii ştirea falsă a unui atac iranian asupra Israelului, folosind imagini cu bombardamentele din Ucraina.

(w882) Gibralatar

Istoria și istoriile sale, cu Gabriela Avram

De peste 1500 de ani, Gibraltarul are o poziție cheie pentru controlul rutelor maritime. În ultimele decenii însă, statutul acestui mic teritoriu stâncos nu a mai fost decis de marile puteri, ci chiar de locuitorii săi.

***

Producător: Marian Voicu

1:40 Operaţiunea Monstrul (R)

( România, 1976)

Regia Manole Marcus

Cu: Toma Caragiu, Octavian Cotescu, Marin Moraru

Comedie. Redactor Gabriela Onea

(Reluare)

3:25 Sport (R)

(Reluare)
 
Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvr1