loader
Foto

Galerie foto

"Breaking Fake News!": despre posbilitatea unui atac al Rusiei împotriva NATO

Duminică, 28 ianuarie, ora 19.00, Marian Voicu v-a invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News!" despre cât de posbil este un atac iminent al Rusiei împotriva NATO, despre pregătirea omenirii pentru o ipotetică nouă pandemie și despre lupta Georgiei de integrare în Uniunea Europeană și NATO.

 

Marian Voicu
Breaking Fake News

Interviul săptămânii, cu Marian Voicu

În ultima lună au apărut articole de presă privind un atac iminent al Rusiei împotriva NATO. Au urmat declarații ale unor oficiali europeni privind nevoia imperioasă a Europei de a se înarma, pentru a fi pregătită în cazul unui război cu Rusia. Cât de real este pericolul? Este un plan gândit cu adevărat de Kremlin sau doar un scenariu de război imaginat de NATO?

Invitat: conf. Armand Goșu, Facultatea de Științe Politice a Universității București

(w882) Gosu Polit

Revista presei fake, cu Horia Grușcă

Dezbaterile specialiştilor în medicină prezenţi la Forumului Economic Mondial de la Davos despre pregătirea omenirii pentru o ipotetică nouă pandemie cu numele generic de „Boala X”, au fost interpretate de adepţii teoriilor conspiraţiei drept proba unui complot menit să distrugă sănătatea omenirii. Între timp, propaganda antioccidentală a Kremlinului îi acuză pe vest-europeni de canibalism.

(w882) soldati Ge

Istoria și istoriile sale, cu Gabriela Avram

Republică sovietică devenită independentă în 1991, Georgia și-a făcut cunoscută dorința de a se integra în Uniunea Europeană și NATO. Pentru a o împiedica, Moscova a recurs, printre altele, la un adevărat război hibrid, prin crearea unor așa-numite republici separatiste.

***

Producător: Marian Voicu

0:35 Ţară, ţară, cine eşti? (R)

Moderator Mădălina Dobrovolschi

Producător Ioana Mureşan

(Reluare)

1:30 Dincolo de alb şi negru (R)

Producător Ioana Mureşan

(Reluare)
 
Cum se dezbate partajul succesoral?

Cum se dezbate partajul succesoral?

publicat: sâmbătă, 20 aprilie 2024

Ce este partajul succesoral și cine moștenește averea în familie după un deces? Cine poate solicita ieșirea din indiviziune? Care este Instanța ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

 

#tvr1