loader
Foto

„Breaking Fake News”, o ediție despre masculinitatea toxică și „Orașul de 15 minute"

Emisiunea duminicală de la TVR1 „Breaking Fake News” ne-a propus și pe 23 aprilie de la ora 19:00 demontarea obiectivă a unor subiecte alarmiste și a unor falși eroi din spațiul public.

 

Marian Voicu
Breaking Fake News

Interviul săptămânii, realizat de Marian Voicu, de această dată, cu Mircea Toma, membru CNA, a abordat cazul fraților Tate, reținuți în cadrul unei anchete privind traficul de persoane și viol.

(w882) Breaking F

Andrew Tate, al cărui discurs instigator la ură împotriva femeilor are o priză tot mai mare în rândul adolescenților din întreaga lume, susține că este victima unei înscenări puse la cale de Oculta mondială, iar cazul a fost prezentat pe larg de presa din mai multe țări.

Conspirația săptămânii
, cu Tatiana Țarfulea, ne-a adus la cunoștință că a apărut o nouă teorie a conspirației, „Orașul de 15 minute” care este, pentru unii, un semn al complotului mondial și al Marii Resetări.

Horia Grușcă a realizat și pentru ediția din 23 aprilie Revista presei fake, despre controversele privind admiterea sportivilor ruşi în competiţiile internaţionale și armatele de hackeri ruși și ucraineni de pe frontul cibernetic.

La rubrica Spărgătorii de fake news, Zaiafet și Geminschi ne-au îndemnat la vigilență atunci când auzim că...Europa ne bagă pe gât gândaci!

Deși religiile propovăduiesc pacea, războaiele sfinte au bântuit istoria. Am aflat mai multe despre războaiele purtate în numele crucii, în rubrica Fake-uri istorice, cu Gabriela Avram, într-o nouă ediţie a emisiunii „Breaking Fake News”, difuzată duminică, 23 aprilie, de la ora 19.00, la TVR 1.

(w882) Breaking F

21:00 Petrecere...cu cântec!

Prezintă Iuliana Tudor

În grila de primăvară, Televiziunea Română va oferi publicului o serie de emisiuni care să readucă în prim plan muzica populară românească și personalități artistice extraordinare ale folclorului românesc, oameni care au devenit modele pentru atâtea generații de tineri artiști și care prin tot ce au făcut de-a lungul carierei lor, lasă o moștenire culturală importantă.

"Petrecere...cu cântec!" este un show muzical de divertisment, amplu și complex, având ca principal invitat o personalitate de top din folclorul românesc. Acesta va avea alături, la rândul său, prieteni, colegi de scena și de generație, dar și tineri interpreți aflați la început de drum, lansați și susținuți de Televiziunea Română. Jurnalist Anamaria Voicu. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Iuliana Tudor

23:07 Garantat 100%

* Moderator Cătălin Ştefănescu

Invitat filosoful Costică Brădăţan

Realizator Cătălin Ştefănescu. Producător Adrian Ionică

 

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

Contractul de vânzare – cumpărare cu clauză de întreținere și uzufruct viager

Ce presupune încheierea unui contract de vânzare-cumpărare cu clauză de întreținere și uzufruct viager? Care sunt costurile acestui demers legal? ...

„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei au vorbit despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

 

#tvr1