loader
Foto

Bugetul de vacanță, luni la „Banii Tăi”

Luni, 22 aprilie, aţi urmărit o ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 23:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

 

Monica Ghiurco
Banii tăi

Subiectele ediției: bugetul de vacanță, politica de coeziune, stimularea mediului de afaceri și școlile profesionale din Brașov.

Luni, la „Banii Tăi”, urmăriți un reportaj despre bugetul de vacanță. Media de cazare este de 3 zile, prețurile sunt influențate de cursul valutar - 4,75 - 4,76 lei pentru euro și 4,25 lei pentru dolari, dar și de cel al combustibilului. Prețul benzinei a crescut cu 13% față de 2018, iar cel al motorinei cu 7%. Discutăm cu Cristina Huzum, director adjunct, hotel de 5 stele din București.

Interviu cu Petru Dandea, director în Comitetul Economic și Social European (C.E.S.E.) pe tema politicii de coeziune: recuperarea de fonduri, influența ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, în contextul în care este țară-finanțator al bugetului UE.

Urmăriți o analiză despre rambursarea TVA-ului de către ANAF. Discutăm cu Cristian Pârvan, secretar general, Asociația Oamenilor de Afaceri din România (A.O.A.R.), pe tema stimulării mediului de afaceri: participarea activă a IMM-urilor la nivelul produselor europene, colaborare între IMM-uri și multinaționale, ajutoare de la stat, achiziții militare în valoare de 2% din PIB și creșterea tehnologizării.

Un reportaj despre școlile profesionale din România și facilitățile pentru tineri: 98% din absolvenți sunt angajați în firmele care au parteneriate cu școala, pe perioada școlarizării au bursă în valoare de 200 lei, cu condiția ca media la modulele de interes să fie de minimum 6,50 și să nu aibă absențe nemotivate, specializari: electro-mecanici, sculeri-matrițeri, pielari, sudori, etc. Discutăm cu George Funaru, inginer și mentor de practică într-o școală din Brașov.

Din 15 aprilie urmăriți sezonul 7 al emisiunii „Banii Tăi”, în fiecare luni seară, de la ora 23:30, pe TVR1 și online pe TVR+. În reluare, în fiecare marți dimineață, de la ora 9:00, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

23:50 Punctul critic (R)

Producator Florenţa Dăscălescu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

(Reluare)

1:20 Războinicii (R)

(IN FULL BLOOM-SUA, Japonia)

Regia: Reza Ghassemi, Adam VillaSeñor

Cu: Tyler Wood, Yusuke Ogasawara, Sean McCracken, Hiroyuki Watanabe

Film de acţiune, dramă. Redactor Delia Clonaru

X

(Reluare)
 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1