loader
Foto

Câştigă o maşină cu Vara pe val!

Trimite SMS la 1265 şi intri în cursa pentru una dintre cele două maşini

 

Te uiţi la TVR? Îţi place Vara pe val? Ţi-ai făcut deja favoriţi printre membrii echipelor TVR 1 sau TVR 2? Atunci meriţi un premiu! Şi nu orice premiu, ci una dintre cele două maşini, puse la bătaie de sponsorul Vara pe val, Rădăcini Motors! Pentru a intra în cursă nu trebuie decât să trimiţi un SMS la numărul 1265 (tarif normal, 0.19 euro/SMS, TVA inclus), valabil în reţelele Cosmote, Orange şi Vodafone, spune cu cine votezi, iar la sfârşitul sezonului poţi conduce o maşină nou-nouţă!

Pentru a afla toate detaliile concursului, asigură-te că ai citit bine Regulamentul de mai jos:

 

REGULAMENTUL CONCURSULUI SMS “VARA PE VAL”

 

Prezentul Regulament stabileşte principiile de desfăşurare a Concursului “Vara pe val” prin intermediul mesajelor SMS, precum şi procedura de desfăşurare şi regulile de participare în cadrul acestuia.

Urmând regulile de mai jos se acordă posibilitatea de a participa în concursul SMS “Vara pe Val”.

Intrebarile, sugestiile, reclamaţiile pot fi formulate pe adresa SRTv- Calea Dorobantilor nr 191, sector1, Bucuresti, nu Budapesta si  la numarul de tel 021 3199112 int.312.

1. PRINCIPII GENERALE

Organizatorul concursului interactiv cu premii “Vara pe Val” este SOCIETATEA ROMANĂ DE TELEVIZIUNE, cu sediul în Calea Dorobanţilor, nr. 191, sector 1, Bucureşti, nu Budapesta, Romania, CUI RO 846440, denumita in continuare „Organizator”.

SC SimPlus Invest SRL, Str. Dambului, Nr. 96, Sect 4, Bucuresti, nu Budapesta, CUI: RO15791280, Reg Com: J40/13075/2003, denumita in continuare „Operator”

Cele doua Parti au elaborat si aprobat prezentul Regulament privind Procedura, condiţiile si regulile de desfasurare a concursului SMS pentru abonaţii Orange, Vodafone, Cosmote pe teritoriul Romaniei.

Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament. Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.tvr.ro şi este disponibil şi la registratura Societăţii Române de Televiziune. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul dar nu înainte de a anunţa public participanţii.
1.1. Perioada desfasurarii concursului SMS: 15.07.2013  (ora 09:00) -18.08.2013 (ora: 22:00)

1.2. Concursul SMS este organizat pentru abonatii retelelor de telefonie mobila: Orange, Vodafone, Cosmote.

1.3. Concursul SMS se bazeaza exclusiv pe cunostintele participantilor privind subiectul de desfasurare a concursului.

1.4. Concursul SMS nu este o loterie sau un joc de noroc, ci este o actiune promotionala avand ca premii 2 autoturisme, la baza mecanismului desfasurarii acestei actiuni fiind transmiterea de SMS cu tarif normal.

1.5. Participarea in cadrul concursului SMS are loc prin intermediul expedierii mesajelor SMS de catre abonatii retelelor de telefonie mobila Orange, Vodafone, Cosmote de pe telefonul mobil.

1.6. Toata informatia, furnizata pentru participarea la concurs se transmite de catre Operator Organizatorului, inclusiv numarul de telefon pe care a fost expediat mesajul SMS, continutul mesajului SMS, precum si data si ora expedierii acestuia.

1.7. Numărul scurt pentru expedierea mesajelor SMS in cadrul concursului, costurile mesajelor SMS expediate si a mesajelor de raspuns este  următorul:

1265 cu tarif normal 0.19 Euro/SMS TVA inclus, valabil in: Cosmote, Orange, Vodafone

Mesajele SMS pot fi expediate de catre participanti zilnic, 24h din 24, 7 zile pe saptamana, pe toata perioada desfasurarii Concursului.

Telespectatorii in urma expedierii mesajelor vor primi următorul mesaj:

„TVR iti multumeste pentru votul tau la Vara pe Val.”

1.8. inregistrarea pentru participarea in cadrul Concursului confirma faptul ca Participantul a luat cunostinta in totalitate despre prevederile prezentului Regulament, le-a inteles si este de acord cu aceste prevederi.

TERMENII REGULAMENTULUI:

2.1. Concursul SMS- joc initiat in vederea promovarii programului estival „Vara pe Val”  - emisiune concurs in care se infrunta echipele TVR1 si TVR2, avand ca scop fidelizarea si implicarea publicului telespectator in a vota echipa favorita si bazat doar pe cunostintele si fidelitatea participantilor demonstrate prin vizionarea de catre acestia a programului pe canalele SRTv, fara indicii si informatii suplimentare, desfasurat prin intermediul mesajelor SMS, in cadrul caruia Abonatii au posibilitatea sa-si voteze echipa favorita si sa trimita mesaje SMS cu textul „TVR1” sau „TVR2” si sa pretinda la premiile Concursului.

2.2. Organizator – Societatea Romana de Televiziune care desfasoara concursul SMS in baza acordului existent cu Operatorul

2.3. Operator - SC SimPlus Invest SRL

2.4. Participant la Concurs – abonat sau utilizator al serviciilor de comunicatii electronice din Romania (Cosmote, Vodafone, Orange), CARE, LUIND IN PREALABIL CUNOSTINTA DE PREVEDERILE PREZENTULUI Regulament, participa la prezentul Concurs, prin expedierea mesajelor SMS cu un oarecare continut (cifre, litere, simboluri, în formatul stabilit de prezentul Regulament) sau fără conţinut la numarul scurt 1265.

2.5. Teritoriul de utilizare a serviciului–teritoriul Romaniei în cadrul frontierei de stat, în raza de acoperire de către serviciile de telefonie mobilă a Operatorului.

2.6. Telefon mobil al Abonatului –echipamentul tehnic al Abonatului care îi oferă posibilitateade acces la serviciile Operatorului, prin intermediul conectării echipamentului dat la reţeaua de comunicaţii a Operatorului.

2.7. Mesaj SMS–orice mesaj scurt cu text, expediat de către abonatii Orang, Vodafone, Cosmote, la numarul scurt 1265, cu un oarecare conţinut sau fără acesta.

2.8. Numar scurt–numar scurt 1265 alocat  de Operator, activate şi tarifate pentru utilizarea în cadrul serviciului Concursul SMS.

2.9. Mesaj SMS în cadrul Concursului–conţinutul mesajului SMS trimis de Abonat la numarul scurt  pus la dispozitie de catre Operator.

2.10. Câştigătorul Concursului–participantul la Concurs, care a acţionat în cadrul prezentului Concurs, în strictă conformitate cu prevederile prezentului Regulament şi a fost desemnat prin tragere la sorti efectuata prin intermediul Operatorului.

2.11. Content–fişier multimedia pentru telefoane mobile, care conţine material foto, audio sau ton de aşteptare.

 

3. PARTICIPANŢII LA CONCURS

 

3.1 La Concurs pot participa cetăţenii Romaniei, care au atins vârsta de 18 ani, rezidenţi pe teritoriul Romaniei, care sunt abonaţi şi/sau utilizatori ai serviciilor Orange, Vodafone, Cosmote.

3.2 În cadrul concursului nu au dreptul să participe angajaţii companiei Operatorului,  angajaţii SRTv  si rudele acestora pina la gradul 3.

3.3 Abonaţii au dreptul de a utiliza numai telefonul mobil, care este certificat în conformitate cu legislaţia aplicabilă.

4. REGULI

Procedura, condiţiile şi regulile de desfăşurare a Concursului pentru abonaţii reţelor de telefonie mobilă Orange, Vodafone, Cosmote pe teritoriul Romaniei.

4.1. Fiecare Abonat care a hotărât să participe în cadrul Concursului, va expedia un Mesaj SMS cu textul „TVR1” sau „TVR2”  la numarul indicat al Concursului şi, prin aceasta, îşi va manifesta acordul la înregistrare în calitate de Participant la Concurs. Mesajul de raspuns: „TVR iti multumeste pentru votul tau la Vara pe Val!” primit prin intermediul unui Mesaj SMS expediat de către Organizatorul Concursului pe numărul de telefon al Abonatului, reprezintă dovada faptului că Abonatul a devenit Participant în cadrul Concursului.

4.2. În procesul expedierii Mesajelor SMS de către Abonaţi la numarul scurt 1265 cu tarif normal, în strictă conformitate cu prevederile prezentului Regulament al desfăşurării Concursului, aceştia vor putea participa la Concurs, realizând consecutiv următoarele acţiuni:

4.2.1. In perioada de derulare a Concursului, participantii pot trimite oricate mesaje SMS cu textul „TVR1” sau „TVR2” doresc, la numarul de telefon scurt pus la dispozitie de Organizator prin intermediul Operatorului, respectiv 1265, numar cu tarif normal.

4.2.2. Mesajele SMS primite din partea participantilor cu textul „TVR1” sau „TVR2” vor alcatui baza de date din care la finalul Concursului se vor desemna castigatorii prin tragere la sorti.

4.2.3. In cazul in care mesajul SMS expediat de participant si receptionat de Organizator prin intermediul Operatorului la numarul scurt nu contine  textul  „TVR1”  sau „TVR2” acesta nu va fi putea pretinde la premiile Concursului, mesajul SMS dat nefiind luat in calcul.

4.2.4 În cazul expedierii mesajului SMS din greşeală sau în formatul incorect la numarul scurt al  Concursului, sistemul va informa Participantul despre greşeală, dar în acest caz din contul abonatului –Participant la Concurs va fi extrasă suma egală cu costul unui Mesaj SMS expediat în cadrul Concursului.

4.2.6. Toate mesajele expediate la numarul scurt 1265 vor fi tarifate . Tariful de  0,19 Euro/SMS TVA inclus este un tarif normal, valabil in retelele: Cosmote, Orange, Vodafone.

Telespectatorii in urma trimiterii mesajelor vor primi urmatorul mesaj :

„ TVR iti multumeste pentru votul tau la Vara pe val!”

 

DESEMNAREA CÂŞTIGĂTORULUI ŞI ACORDAREA PREMIILOR

 

5.1. Pentru stabilirea Câştigătorului Concursului, Organizatorul înregistrează numărul de telefon al fiecărui Participant din reţeaua de telefonie mobilă şi continutul corect al mesajului SMS , textul „TVR1” sau „TVR2”.

5.2. Toţi Participanţii vor fi identificaţi după numărul de telefon mobil.

5.4. La sfârşitul Concursului se va organiza o tragere la sorti in direct, in cadrul emisiunii „Vara pe val” din data de 18.08.2013 dintre toate numerele de telefon de la care au fost expediate de catre participanti mesaje SMS cu textul „TVR1” sau „TVR2”, urmand ca dupa extragerea efectuata sa fie desemnati cei doi castigatori ai concursului.

5.5. In cadrul tragerii la sorti, se va apela primul numar de telefon extras si pentru ca participantul sa devina unul dintre cei doi castigatori trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- participantul (telespectatorul) sa raspunda la telefon in momentul in care este apelat

- participantul apelat sa fie in fata televizorului si sa urmareasca emisiunea/programul „Vara pe val” in acel moment

- participantul sa raspunda corect la o intrebare care i se va adresa despre ce se intampla in emisiune in acel moment

5.6. In cazul in care participantul (telespectatorul) al carui numar de telefon a fost primul extras in urma tragerii la sorti nu raspunde la telefon, nu se afla in fata televizorului urmarind programul „Vara pe val” acesta a pierdut sansa de a fi desemnat castigator, urmand a se efectua inca o extragere.

5.7. In cazul in care castigatorii nu pot fi desemnati dupa prima extragere, acest mecanism se repeta pana in momentul in care participantul al carui numar de telefon a fost extras indeplineste toate conditiile mentionate la punctul 5.5.

5.8.  Primul dintre participantii la Concurs al carui numar de telefon a fost extras si care a indeplinit conditiile impuse de prezentul Regulament pentru a fi desemnat castigator se va clasa pe primul loc in Concurs si va castiga premiul oferit pentru locul 1, respectiv un autoturism marca SUZUKI SWIFT. Cel de-al doilea dintre toti participantii la Concurs al carui numar de telefon a fost extras si care a indeplinit conditiile impuse de prezentul Regulament pentru a fi desemnat castigator se va clasa pe locul al doilea si va castiga premiul oferit pentru locul 2, respectiv un autoturism marca CHEVROLET SPARK.

5.9. Rezultatele Concursului vor fi comunicate Participanţilor atit in direct si în decurs de 10 (zece) zile lucrătoare, din momentul încheierii acestuia, prin publicarea informaţiei pe site-ul www.tvr.ro.şi prin intermediul apelurilor telefonice şi a expedierii mesajelor SMS către Câştigători.

5.10. În calitate de premii pentru câştigătorii Concursului SMS vor fi acordate:

- un autoturism marca SUZUKI SWIFT

-un autoturism marca CHEVROLET SPARK

Oferite de partenerul Radacini Motors

Locurile 1 si 2 vor fi acordate, in baza criteriilor stabilite in prezentul Regulament la sfarsitul perioadei de desfasurare a Concursului!!!

5.11. În cadrul Concursului există următoarele restricţii: (un) Participant poate primi nu mai mult de 1 (un) cadou.

5.12. Premiul va fi acordat Participantului care va prezenta buletinul de identitate al cetăţeanului Romaniei şi cartela SIM, care atestă utilizarea serviciilor Operatorului sau contractul de deservire încheiat cu Operatorul de telefonie mobilă.

5.13. Locul decernării premiilor

Pentru castigatorii locurilor 1 si 2 premiile se vor ridica de la Sediul SRTV – Calea Dorobantilor nr 191, sector 1, Bucuresti, nu Budapesta

Premiile vor fi ridicate in baza cartii de identitate.

5.14. Transmiterea dreptului de intrare în posesia premiului unei alte persoane nu se admite.

5.15. Premiul nu se va elibera în echivalent bănesc şi nici nu poate fi returnat sau schimbat.

5.16. Dacă în decurs de 10 (zece) zile lucrătoare din momentul determinării câştigătorului, nu se va reuşi să se ia legătura cu Câştigătorul, acesta va fi lipsit de dreptul de a intra în posesia premiului.

5.17. Dacă în decursul a 30(treizeci) zile lucrătoare, din momentul din momentul publicării listei câştigătorilor pe pagina web a Organizatorului, Câştigătorul nu se va prezenta pentru a-si primi premiul, acesta va fi lipsit de dreptul de a intra in posesia premiului.

 

LIMITĂRI

6.1. Pentru determinarea câştigătorilor vor fi luate în consideraţie doar mesajele SMS, expediate de pe echipamente terminale de comunicaţii mobile , fără utilizarea cărorva echipamente tehnice suplimentare. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu lua în consideraţie rezultatele acelor Participanţi, pe care îi suspectă că au utilizat astfel de echipamente tehnice.

6.2. La Concursul SMS vor participa doar mesajele SMS ce corespund cerinţelor acestui Regulament.

 

7. CONDIŢII SUPLIMENTARE

 

7.1. Expedierea mesajelor la numarul scurt 1265 confirmă faptul că Participantul a luat în totalitate cunoştinţă cu prevederileprezentului Regulament, le-a înţeles pe deplin şi este de acord cu toate aceste prevederi.

7.2. Prin înregistrarea sa în calitate de Participant la Concursul SMS, abonatul confirmă acordul său de a respecta regulile prezentului Regulament, precum şi acceptă faptul că va suporta de sinestătător consecinţele utilizării serviciului dat, inclusiv şi în cazul încălcării regulilor stabilite.

7.3. În cazul încălcării de către Participant a regulilor de participare la Concursul, Organizatorul îşi rezervă dreptul de a-i anula rezultatul obţinut.

7.4. Participarea la Concurs presupune acordul Participantului la prezentarea publică a acestuia în calitate de Câştigător al Concursului în cazul decernării Premiului şi utilizarea de către Operatorul de telefonie mobilă şi Organizator a numelui, imaginii acestuia şi interviurilor acordate pentru publicarea în mijloacele mass-media a informaţiei privind Rezultatele Concursului.Participanţii sunt de acord să acorde cu titlu gratuit interviuri publicitare despre participarea lor la Concursul SMS la

radio sau TV şi în alte surse mass-media, precum şi să se fotografieze pentru executarea materialelor publicitare grafice. Toate drepturile de autor asupra acestor materiale vor aparţine „Organizatorului Societatea Romana de Televiziune.

7.5. În cazul în care vreuna dintre condiţiile prezentul Regulament îşi pierde valoarea ca rezultat al acţiunii unei legi, a normelor sau dispoziţiilor adoptate de către Guvern, sau ca rezultat al unei hotărâri judecătoreşti finale cu dispoziţii corespunzătoare, acest fapt nu va influenţa valoarea juridică a celorlalte prevederi, nerecunoscute drept nevalabile din punct de vedere juridic.

 

DISPOZIŢII FINALE

 

8.1. Organizatorul Concursului SMS este Societatea Romana de Televiziune în parteneriat cu integratorul tehnic -compania SC SimPlus Invest SRL. În acelaşi timp, Organizatorul nu duce răspundere pentru posibilele dereglări în desfăşurarea  Concursului SMS şi/sau încetarea lui înainte de termen, cauzate de circumstanţe ce nu depind de voinţa sa.

8.2. Organizatorul este în drept să modifice regulile Concursului SMS ce ţin de modul de desfăşurare şi modul de înmânarea premiilor Câștigătorilor, cu publicarea acestor modificări pe pagina web a Organizatorului–www.tvr.ro

8.3. Toată informaţia privind Organizatorul Concursului SMS poate fi primită apelând numărul de telefon 021-3199112- int 312.

8.4 Impozitul aferent premiului va fi achitat conform legii.

 

LIMITAREA RASPUNDERII OPERATORULUI

 

9.1. Operatorul nu este Organizatorul Concursului şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru acţiunile Organizatorului, nici pentru oricare consecinţe ale acestor acţiuni, care privesc, direct sau indirect, persoane terţe.

9.2. Operatorul nu va purta răspundere pentru acţiunile/ inacţiunile, precum şi deciziile Organizatorului, care vor duce la posibile dereglări în desfăşurarea  Concursului SMS şi/sau încetarea lui înainte de termen.

9.3. Operatorul nu va purta răspundere pentru modificarea de către Organizator a regulilor Concursului SMS ce ţin de modul de desfăşurare şi modul de înmânare a premiilor Câștigătorilor.

9.4. Prin expedierea mesajelor SMS la numarul scurt 1265, numar cu tarif normal, Participantul (abonatul) împuterniceşte Operatorul şi îşi manifestă acordul privind oferirea de către Operator Organizatorului a datelor personale ale Participantului (abonatului) şi anume: numărul de telefon, de pe care a fost expediat Mesajul SMS, conţinutul Mesajului SMS, precum şi data şi ora expedierii acestuia.

9.5. Abonatul are posibilitatea de a expedia mesaje SMS la numarul scurt 1265, numar cu tarif normal, in cadrul participării sale la Concursul SMS numai în cazul în care dispune de suficiente mijloace financiare pe contul său personal în sistemul Operatorului de telefonie mobilă.

9.6. Participarea în cadrul Concursului reprezintă acţiunea benevolă a Abonatului. De asemenea, Participantul îşi asumă responsabilitatea pentru oricare consecinţe ale acţiunilor sale în cadrul Concursului, inclusiv pentru Mesajele SMS expediate din greşeală în cadrul Concursului dat.

9.7. Operatorul nu oferă niciun fel de informaţii referitoare la Concurs.Toate întrebările şi reclamaţiile privind desfăşurarea Concursului vor fi adresate Organizatorului prin datele de contact, indicate în prezentul Regulament.

9.8. Operatorul oferă posibilitatea expedierii Mesajelor SMS exclusiv în limitele ariei de acoperire a reţelei Operatorului.

9.9. Operatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul Mesajelor SMS, expediate în cadrul Concursului, sau pentru acurateţea rezultatelor şi desemnarea Câştigătorilor Concursului. De asemenea, Operatorul nu primeşte nicio reclamaţie privind termenii de livrare a Mesajelor SMS şi previne Abonatul asupra faptului că livrarea mesajelor nu este momentană/instantanee şi poate dura până la 12 ore.

9.10. Operatorul nu poartă răspundere pentru conţinutul Contentului oferit de către Organizator,şi nu va primi pretenţii din partea terţelor părţi cu privire la încălcarea drepturilor acestora, inclusiv dar nu limitat la drepturile de autor şi drepturile conexe.Toate pretenţiile cu privire la Content necesită a fi îndreptate în adresa Organizatorului.

9.11. Organizatorul şi Operatorul nu raspund pentru orice urmări şi/sau prejudicii directe sau indirecte, care pot fi suportate de Participant ca rezultat al imposibilităţii de primire a premiului din cauza anulării Concursului SMS sau a rezultatelor sale din motive ce nu depind de voinţa Organizatorul sau a Operatorului.

9.12. Participând la Concurs, Participantul (abonatul) acceptă condiţiile de limitare a responsabilităţii Operatorului.

 

Prezentul Regulament va fi adus la cunostinta participantilor si va intra in vigoare numai dupa autentificarea de catre un notar public astfel dupa cum prevede legislatia in vigoare.

13:00 Oamenii şi legea (R)

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)

13:55 Vorbeşte corect!

* „Vorbeşte corect!” este cel mai longeviv proiect de televiziune dedicat limbii române. În 2024 se împlinesc 25 de ani de la debutul proiectului original „Corect", prima emisiune-concurs de limbă română din mass-media românească

Producători şi realizatori : Cristina Dănilă şi Radu Dănilă

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1