loader
Foto

Călugărul care şi-a vândut Oltcit-ul, la „Profesioniştii”

„Suntem trecători pe acest pământ, patria noastră este Cerul” – sub acest motto se desfăşoară dialogul Eugeniei Vodă cu părintele călugăr Ilarion Dan, la „Profesioniştii” de sâmbătă. Ediţia se vede la TVR 1 şi TVR+ pe 31 martie, ora 23.00.

 

Eugenia Vodă
Profesioniştii ... cu Eugenia Vodă

Invitatul Eugeniei Vodă la ediţia de sâmbătă, 31 martie, a Profesioniştilor este părintele călugăr Ilarion Dan, de la Mănăstirea Crucea, din Dobrogea.

„Acum câţiva ani am citit Călugărul care şi-a vândut Ferrari-ul - declară Eugenia Vodă -, un bestseller despre un avocat american celebru care îşi abandonează viaţa de până atunci, îşi vinde inclusiv Ferrari-ul, şi pleacă în India, ca să devină călugăr budist. Invitatul nostru, înainte de a deveni călugăr, a fost... director de bancă! Iar maşina pe care şi-a vândut-o, la un moment dat, a fost un Oltcit...”

În prag de sărbători, la Profesioniştii, Eugenia Vodă ne propune o ediţie cu şi despre un om care şi-a găsit Calea... O emisiune cu motto-ul: „Suntem trecători pe acest pământ, patria noastră este Cerul”.

 

De sâmbătă, 17 martie, a început un nou sezon Profesioniştii, o nouă serie de premiere cu invitaţi din cele mai diverse domenii, de la medicină până la contraspionaj. Emisiunea Profesioniştii este la TVR 1 şi TVR+ în fiecare sâmbătă, la ora 23.00. Primul invitat al Eugeniei Vodă la Profesioniştii, din noul sezon, a fost celebrul regizor Andrei Şerban. Sâmbătă, 24 martie, în platoul Profesioniştilor a fost invitat un fost ofiţer de informaţii şi profesionist al contraspionajului, colonelul Filip Teodorescu.

 

 

 

3:35 Vis sau realitate? (R)

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)

4:00 Sport (R)

(Reluare)
 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1