loader
Foto

Galerie foto

Campionii României faţa în faţă cu Ionuţ Cristache

Astăzi (28 noiembrie), invitaţii lui Ionuţ Cristache sunt campionii Mihai Covaliu, Camelia Potec şi Monica Roşu. Alături de ministrul Tineretului, sportivii vor milita pentru sănătatea noastră şi a copiilor, la România 9 , de la ora 21.00, pe TVR 1.

 

România9

Ionuţ Cristache discută cu invitaţii săi despre Campania Campionii României, lansată de Ministerul Tineretului şi Sportului, care are ca scop readucerea copiilor pe terenurile de sport, iar cei mai buni să încerce să facă performanţă.

(w882) Mihai Cova

Marii campioni Mihai Covaliu, Camelia Potec şi Monica Roşu vor povesti despre viaţa de sportiv, medalii şi sacrificii, dar mai ales, vor face o pledoarie pentru mişcare şi o viaţă sănătoasă.

(w882)

Potrivit ministrului Tineretului, 245.000 de copii participă la activităţi sportive organizate de cluburi, iar 80 la sută dintre ei au participat şi la competiţii de stat sau private.

(w882)

România 9 este un talk-show de sinteză, în care, alături de invitaţi puternici, sunt dezvoltate şi dezbătute teme politice, sociale şi economice, într-o manieră dinamică şi interactivă, difuzat în direct la TVR 1 şi TVR+, de luni până joi, de la ora 21.00. Principalii actori ai evenimentelor-cheie, lideri de opinie şi, în special, liderii generaţiei tinere sunt invitaţii lui Ionuţ Cristache în fiecare seară la TVR 1. România 9 îşi propune o nouă abordare a realităţii, o nouă viziune asupra evenimentelor, un nou tip de analiză a faptelor, o nouă manieră de a dezbate.

 

15:55 EURO polis

*Emisiune despre comunitățile etnice din România

Muzica și dansul la minoritățile nationale si povești din Sulina.

Producător Nicoleta Epure

16:45 Floarea nopţii

 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1