loader
Foto

Galerie foto

Cântă la nucă, varză sau morcovi. Acum vine să convingă juriul și cu vocea| VIDEO

Concurenți care ne surprind cu talentul și pregătirea lor au venit să ne emoționeze și să ne aducă voie bună în case. Pe 22 noiembrie, de la ora 21.00, Iuliana Tudor ne-a adus o nouă ediție „Vedeta populară”, la TVR 1.  

 

Are două doctorate, a jucat în piese de teatru și acum predă la Universitatea Națională de Artă teatrală și cinematografică din București. Iubește tot ceea ce face, dar își dorește să scape de complexul creat încă din copilărie, acela de a fi „pe lângă” atunci când cântă. O vom cunoaște la „Vedeta populară” duminică seară, când va încerca să impresioneze publicul cu vocea sa.

Pe 22 noiembrie, Iuliana Tudor ne întâmpină alături de Orchestra Ansamblului Folcloric Profesionist „Izvoare dobrogene”, la o nouă ediție „Vedeta populară”, de la ora 21.00, la TVR 1.

(w882) profa

Ce facem când avem pe masă o varză și câțiva morcovi? Majoritatea dintre noi – o salată. Ei bine, o tânără de 18 ani le-a găsit o altă întrebuințare. Ea cântă la nu mai puțin de... 12 instrumente și pseudoinstrumente de suflat! Surprinzător nu este doar numărul lor, ci și tipul de obiecte din care pasionata artistă scoate note muzicale: printre ele, alături de nai sau fluiere, se numără sticla, nuca, varza sau morcovii... În ce măsură va cuceri talentul ei jurații de la „Vedeta populară” aflăm duminică seară, la TVR 1.

(w882)

Și tot atunci, vom cunoaște o elevă de liceu care construiește roboți, cu care participă la concursuri naționale, un tânăr crescut cu dragoste într-o familie adoptivă, dar și un barman, fost cântăreț în strană. Cu toții au același țel: vor să devină „Vedeta populară” a anului.

(w882) baiat

Cu asemenea concurenți, cu siguranță că nu le va fi ușor juraților să decidă care dintre ei va merge mai departe. Cine va fi norocosul semifinalist vom afla pe 22 noiembrie, când Iuliana Tudor ne așteaptă la cea de-a șaptea ediție din sezonul 5 „Vedeta populară”, de la ora 21.00, la TVR 1.

 

(w882) toti

(w882) mediu - iu

 

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, s-a difuzat drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1