loader
Foto

Carina Vogt sare de pe trambulina de la Râşnov, în direct pe TVR1 și TVRi

Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci intră în „prelungiri” la TVR1 și TVR Internațional!

 

Pe 1 şi 2 martie, TVR1 și TVR Internațional vor transmite în direct de la Râşnov competiţia de sărituri cu schiurile, feminin, una dintre etapele de Cupă Mondială din 2014. În cadrul concursului va fi prezentă şi proaspăta campioană olimpică de la Soci, Carina Vogt!

60 de sportive din 15 ţări au drept de participare la Cupa Mondială, fiecare naţiune având dreptul de a înscrie în competiție între două şi şapte concurente, conform cotei de ţară dobândite pe criteriul performanţei. Din delegaţia Germaniei, care şi-a anunţat deja participarea cu 6 săritoare, face parte și proaspăta campioană olimpică Carina Vogt. Competiţia de la Râşnov va fi primul concurs al campioanei olimpice după Jocurile Olimpice de la Soci, unde, de altfel, s-a desfășurat pentru prima oară și proba feminină de sărituri cu schiurile. Astfel, putem spune că vom avea ca oaspete, în România, pe trambulina de la Râşnov nu doar pe prima, ci chiar pe singura campioană olimpică din lume!

Vă aşteptăm la un spectacol extraordinar!

5:45 Floarea nopţii (R)

(KNIGHT FLOWER/NIGHT BLOOMING FLOWER-Coreea de Sud, 2024) Episodul 6

Cu: Lee Hanee, Lee Jong-won, Kim Sang-joong, Lee Ki-woo

*Dramă romantică, serial de aventuri. Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun

(Reluare)

6:55 Imnul României

 
Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvr1