loader
Foto

Carmen Tănase îmbracă halatul de veterinar, la „Vis sau realitate”, TVR 1

Ultima personalitate care îşi împlineşte dorinţa secretă la „Vis sau realitate”, sezonul 1, e actriţa Carmen Tănase. Ne arată cu câtă dedicaţie ar fi făcut meseria pe care ar fi ales-o, dacă nu era actriţă. „Vis sau realitate”, cu Basti Ţopescu, se vede la TVR 1, duminică, 18 iunie, de la ora 16.30. Ediția este de la ora 17.30 la TVR Internațional.

 

Sebastian Felix Țopescu
Vis sau realitate

În cei peste 40 de ani de carieră, a interpretat numeroase roluri, atât pe scena teatrului, cât și în producțiile de televiziune. Are rădăcini greceşti şi germane, dar actriţa Carmen Tănase spune că ea se consideră româncă getbeget.

(w500)

(w500)

Dacă o privești în ochi, cu greu îi vei putea uita privirea. E o intensitate a sufletului, o profunzime a trăirii, un cumul de tristeți și bucurii, pe care le transmite într-o fracțiune de secundă... Nu degeaba e una dintre cele mai iubite actrițe! Carmen Tănase este o personalitate dincolo de scenă și de rolurile din teatru și televiziune. Actriţa e invitata lui Basti Ţopescu în ultima ediţie a sezonului 1 „Vis sau realitate", în 18 iunie, de la 16.30, pe TVR 1.

(w500)

S-a născut la Ploiești, iar actoria a studiat-o la București, la clasa Olgăi Tudorache, care, de altfel, a reprezentat unul dintre idolii săi. A avut zeci de roluri, în sute de spectacole şi s-a bucurat de mii şi mii de aplauze. A jucat întâi la Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași, după care la București, la Teatrul de Comedie și la Odeon. A trecut apoi şi la actorie de film și seriale de televiziune. Tot cu mare succes de public! A trăit o mare poveste de dragoste cu soțul ei, Victor Parhon, critic de teatru, iar după pierderea lui (din cauza cancerului perfid), a dus mai departe tot ce au visat împreună. A iubit, a căzut, s-a ridicat, a jucat, s-a dăruit publicului în nenumărate roluri și a vorbit din suflet oamenilor, de câte ori a simțit nevoia să ia atitudine. Actriţa Carmen Tănase e o luptătoare!

(w500)

(w500)

Dar pe lângă toate acestea, Carmen Tănase iubește necondiționat toate animalele pământului, ba chiar își dorește să deschidă un adăpost pentru ele. La casa ei din afara Bucureştiului a adunat o mulţime de câini şi pisici, animale rămase/lăsate fără stăpân. Le hrăneşte, le îngrijeşte, le ocroteşte. Şi-atunci, cu siguranţă, nu e deloc surprinzătoare alegerea îndrăgitei actriţe Carmen Tănase de a deveni... fie şi doar pentru o zi, medic veterinar. La ce provocări lansate de Basti Ţopescu face faţă în emisiunea „Vis sau realitate”, urmărim în ediţia de duminică, de la ora 16.30, la TVR 1.

(w500)

(w500)

(w500)

Am aflat ce altceva le-ar fi plăcut să facă în viaţă Alexandra Stan, Dr. Cezar, Marian Drăgulescu, Patrizia Paglieri, Zarug, Andra Gogan, Irina Margareta Nistor, Maria Buză, Alexandrina Hristov. Basti Ţopescu ne invită să revedem ediţiile primului sezon al reality show-ului „Vis sau realitate” duminica, de la 16.30, la TVR 1.

 

4:55 Ferma lui Jimmy (R)

(SPRING & AUTUMN AT JIMMY’S FARM, Regatul Unit, 2020)

Producători/Regizori: Dominic Longmuir, Gerard McHugh, Nick Wilkinson

Prezentator Jimmy Doherty

* Documentar. Episodul 2. Redactor Laura Bălan

(Reluare)

5:45 Floarea nopţii (R)

(KNIGHT FLOWER/NIGHT BLOOMING FLOWER-Coreea de Sud, 2024) Episodul 8

Cu: Lee Hanee, Lee Jong-won, Kim Sang-joong, Lee Ki-woo

*Dramă romantică, serial de aventuri. Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun

(Reluare)
 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

 

#tvr1