loader
Foto

Galerie foto

Cătălin Predoiu şi Mişu Negriţoiu, invitaţii emisiunii Prim-plan, luni, la TVR 1

Cum va aborda candidatul PNL campania pentru primăria capitalei şi noul proiect de lege a asigurărilor de răspundere civilă auto (RCA) au fost temele propuse de Claudiu Lucaci pe 18 aprilie, ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Claudiu Lucaci

Ediţia este disponibilă online pe TVR+. (Partea I)

Ediţia este disponibilă online pe TVR+. (Partea a II-a)

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu şi preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Mişu Negriţoiu au fost invitaţii moderatorului Claudiu Lucaci la ediţia de luni  seară a emisiunii Prim-Plan. Ediţia s-a transmis în direct la TVR 1 şi TVR+, luni, 18 aprilie, de la ora 21.00.

În prima parte, moderatorul Claudiu Lucaci a discutat cu candidatul PNL la Primăria Bucureşti, Cătălin Predoiu, despre motivele pentru care nu a acceptat de la început să intre în cursa electorală, de ce au renunţat ceilalţi trei candidaţi ai PNL dinaintea sa, precum şi despre modul în care va aborda această campanile şi ce părere are despre contracandidaţi.

(w882)

În a doua parte a emisiunii, preşedintele ASF, Mişu Negriţoiu, a discutat despre noul proiect de lege a asigurărilor de răspundere civilă auto (RCA).

Transportatorii au ajuns la un acord cu reprezentanţii Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pe marginea proiectului de lege pus în discuţie, după ce autoritatea a acceptat mai multe propuneri ale acestora, între care plata în rate lunare a asigurării auto, suspendarea asigurării pe perioada în care vehiculul nu este utilizat şi compensarea directă opţională. Proiectul de lege continuă să îi nemulţumească însă pe reprezentaţii altor sectoare, motiv pentru care parlamentarii au decis să organizeze discuţii cu aceştia.

(w882)

„Reprezentanţi ai dealerilor auto şi ai proprietarilor de service-uri au nemulţumiri, dintre care unele sunt legate de modul în care este rezolvată problema daunelor morale. În străinătate, doar 2% din cazuri ajung în instanţă. În România este invers”, spune Viorel Arcaş, preşedintele comisiei de buget-finanţe a Senatului. Avantajează noua lege firmele de asigurări şi îi defavorizează pe asiguraţi? Răspunsuri am primit de la 21.00, la emisiunea Prim-Plan, în direct la TVR 1 şi TVR+.

De luni până joi, după Telejurnal, telespectatorii  pot urmări la TVR 1 un program de dezbateri şi analize privind principalele subiecte ale zilei. Telespectatorii pot adresa întrebări invitaţilor emisiunii pe pagina de Facebook a Ştirilor TVR (www.facebook.com/StirileTVRonline), iar răspunsurile invitaţilor vin în direct la Prim-plan, de la ora 21.00.

1:35 Dosar România (R)

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)

3:15 Telejurnal (R)

Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)
 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1