loader
Foto

Galerie foto

Comentarii după România-Elveţia, la Repriza a treia

Tudor Furdui şi Mihai Stoichiţă au analizat meciului de la UEFA EURO 2016, miercuri, 15 iunie, de la ora 21.05, la TVR 1 şi TVR HD.

 

După înfrângerea cu Franţa, miercuri, 15 iunie, naţionala României întâlneşte la EURO 2016 reprezentativa Elveţiei. Imediat după meci, Tudor Furdui şi Mihai Stoichiţă comentează în studioul TVR evoluţia tricolorilor, într-o ediţie specială Reprizei a treia. Emisiunea se difuzează pe în direct, de la ora 21.05, la TVR 1 şi TVR HD.

(w882) Tudor Furd

Reprezentativa României o întâlneşte pe cea a Elveţiei în runda a doua a Grupei A la UEFA EURO 2016. În prima partidă jucată în competiţie, Elveţia a reuşit o victorie cu 1-0 în faţa Albaniei, a cărei echipă a încheiat meciul în 10 oameni. Pe de altă parte, elveţienii nu au câştigat niciodată două meciuri din grupe la un campionat european. La rândul lor, „tricolorii” au ratat egalul cu ţara gazdă, după un meci în care au demonstrat că pot juca un fotbal de calitate. România are cel mai bun parcurs în calificări, primind doar două goluri în cele zece meciuri premergătoare UEFA EURO 2016.

Reprezentativele celor două ţări s-au întâlnit, până acum, de 12 ori, ambele câştigând câte 5 meciuri şi consemnând două egaluri. O victorie răsunătoare au obţinut elveţienii în 1994, la Cupa Mondială, când elevii lui Roy Hodgson de atunci învingeau echipa ţării noastre cu 4-1. Echipa antrenată tot de Anghel Iordănescu a reuşit, totuşi, să revină atunci în fruntea clasamentului grupei şi să ajungă până în sferturile de finală, în timp ce Elveţia părăsea competiţia în şaisprezecimi.

***

Repriza a treia este un brand cu vechime în programul Televiziunii Române. Prima emisiune de fotbal de după decembrie 1989, Repriza a treia a fost realizată iniţial de Dumitru Graur şi Ionel Stoica, iar în 2007 a fost preluată de Vlad Enăchescu, Ovidiu Ioaniţoaia, Emil Grădinescu. La şapte ani de la întreruperea ei, Marian Olaianos readucea pe micile ecrane emisiunea apreciată de iubitorii sportului rege.

5:45 Fiica regelui (R)

(THE KING'S DAUGHTER, SOO BAEK-HYANG-Coreea de Sud, 2014) Episodul 52

Regia: Lee San-yeob, Choi Joon-bae

Cu: Seo Hyun-jin, Seo Woo, Lee Jae-ryong, Jo Hyun-jae

Dramă istorică. Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

(Reluare)

6:55 Imnul României

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

„Breaking Fake News!”: despre „Marea resetare”

Duminică, 21 aprilie, ora 19.00, la TVR 1, Marian Voicu va dezbate, cu psihiatrul Gabriel Diaconu, teoria conspirației prin care un „guvern ...

 

#tvr1