loader
Foto

Concert eveniment la TVR: "Ziua Culturii Naţionale"

Vineri, de la 21.10, TVR 1 şi TVR MOLDOVA au transmis Concertul eveniment "Ziua Culturii Naţionale - 15 ianuarie 2021" organizat de Ministerul Culturii și Centrul Național de Artă Tinerimea Română la Ateneul Român.

 

Vineri, de la 21.10, TVR 1 şi TVR MOLDOVA au transmis Concertul eveniment "Ziua Culturii Naţionale - 15 ianuarie 2021" organizat de Ministerul Culturii și Centrul Național de Artă Tinerimea Română la Ateneul Român, în parteneriat cu Guvernul Romaniei, Ministerul Culturii, SRR şi Televiziunea Română.

În prima parte a evenimentului, Orchestra Română de Tineret sub bagheta lui Cristian Mandeal ne-au propus un program cu lucrări simfonice românești, semnate de George Enescu,  Bela Bartok şi Sabin Păutza.

(w882)

În partea a doua a evenimentului, Orchestra Română de Tineret s-a aflat pe scenă împreună cu formația Direcția 5 și dirijorii Ionel Tudor și Andrei Tudor, într-un program de piese moderne din repertoriul formației transpuse, inedit, în aranjament simfonic.

(w882)

Fanii Direcţiei 5 au avut surpriza să asculte, în această nouă orchestraţie, cântece îndrăgite precum: “O zi de primăvară”,” Din prima până în ultima zi”,” Ai un loc”,” Am nevoie de tine”,” Dac-ai ști”,”Te iubesc”,” Povestea noastră”,”Ce dacă”.

(w882)

De pe scena Ateneului Român nu au lipsit momentele lirice în care actorul Adrian Păduraru, prezentatorul întregului spectacol, a recitat din creaţia eminesciană.

În cadrul evenimentului au fost prezentate mesajele de Ziua Culturii Naţionale din partea mai multor oficialităţi, în frunte cu Preşedintele României, dl. Klaus-Werner Iohannis.

 

 

11:20 Fata cu cartea

.Editia 52

Producator Nadine Vladescu

11:30 Eu pot!

Eu pot ! (redifuzare) EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitata psihoterapeut Elena Barbu

*Adevaratele motive ale crizelor conjugale

Realizator şi producător Anca Mazilu

 
Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...

Sportivii români, în direct la TVR, de la Jocurile Olimpice. David Popovici, Simona Radiş, Ancuţa Bodnar şi Eliza Samara concurează din primul weekend

Jocurile Olimpice Paris 2024 sunt în plină desfăşurare, iar în weekend-ul 26-28 iulie, telespectatorii îi pot vedea, în direct la TVR 1 şi TVR ...

Vă așteptăm la o nouă ediție "Teleenciclopedia" sâmbătă, 27 iulie, de la ora 18:55, la TVR 1.

 

#tvr1