loader
Foto

Concurs „ÎN GRĂDINA DANEI”

Câştigă utilaje pentru grădina ta de la S.C. RURIS IMPEX S.R.L., urmărind emisiunea de la TVR1!

 

Documente disponibile pentru descarcare:
Dana Constantinescu
În grădina Danei

Eşti pasionat de grădinărit? Îţi doreşti ca grădina ta sa fie mai frumoasă decât a vecinului? Vrei să faci mai mult pentru ea, dar nu ai utilajele necesare? A sosit momentul ca toate acestea să se schimbe! Urmăreşte în fiecare duminică, de la ora 10.00, emisiunea În grădina Danei, la TVR 1, răspunde corect la întrebările pe care ţi le adresează Dana Constantinescu şi poţi deveni posesorul unor utilaje pentru care te vor invidia toţi!

Mai exact, ce poţi câştiga? Nu mai puţin de opt premii puse în joc: o motosapă, o motocoasă, un atomizor, o motopompă, două mori cu ciocănele şi două motofierăstraie performante, oferite de S.C. RURIS IMPEX S.R.L. pentru acest concurs. Ce trebuie să faci pentru a intra în competiţie? Urmăreşte emisiunea În grădina Danei în fiecare duminică dimineaţă, la TVR 1, răspunde corect la întrebarea din timpul emisiunii şi trimite răspunsul corect, în plic, prin poştă, la adresa Televiziunii Române (Calea Dorobanţilor nr. 191, sector 1, Bucureşti), cu menţiunea, pe plic, „Pentru emisiunea În grădina Danei”. Mai multe detalii găseşti în Regulamentul ataşat.

Concursul interactiv cu premii În grădina Danei se desfăşoară în perioadele: 22 februarie – 3 mai 2015, respectiv 20 septembrie – 25 octombrie 2015, în cadrul emisiunii al cărei nume îl poartă. Iar dacă ai câştigat unul dintre premii, nu renunţa: participă mai departe şi poţi reintra în joc! Succes!

22:00 Afaceri necurate

Film* (KNOCK OFF-Hong Kong, SUA, 1998)

Regia Hark Tsui

Cu: Jean-Claude Van Damme, Rob Schneider, Lela Rochon

* Film de acţiune, comedie. Marcus Ray (Jean-Claude Van Damme), agent de vânzări la o companie producătoare de jeanşi din Hong Kong, descoperă o conspiraţie imensă a mafiei ruseşti de a livra pe piaţa neagră un lot de micro-bombe ultrasofisticate destinate terorismului internaţional. Ajutat de prietenul său Tommy Hendricks (Rob Schneider), agent CIA sub acoperire, Ray îşi dă seama că bombele sunt ascunse în jeanşii contrafăcuţi şi se angajează într-o luptă acerbă pentru a încerca să împiedice o eventuală catastrofă globală.

Redactor Laura Bălan

X

23:50 Jocurile Olimpice

* Speranţe. Episodul 8

Producător Daniela Enăchescu

 
Oamenii și legea: Ce trebuie să știi când dai sau ești dat în judecată

Joi, 9 mai, de la ora 13:00, invitatul Mihaelei Olaru la ”Oamenii și legea”, pe TVR 1, este Ion Dragne, avocat.

Cataracta, principala cauză a pierderii vederii

Cataracta, principala cauză a pierderii vederii

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 7:00, urmăriți pe TVR 1 o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”. Aflați de la specialiștii invitați în cadrul ...

Hieronymus Bosch - Ispitirea Sfântului Antonie | VIDEO

"Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție sâmbătă, 11 mai, de la ora 19:00, la TVR 1.

 

#tvr1