loader
Foto

Concurs „ÎN GRĂDINA DANEI”

Câştigă cărţi cu sfaturi utile de la Editura Casa, urmărind emisiunea de la TVR 1!

 

Documente disponibile pentru descarcare:
În grădina Danei

Ediţia emisiunii din 10 august este disponibilă pe TVR+

Eşti genul de persoană întreprinzătoare? Îţi place să-ţi înfrumuseţezi casa şi grădina cu tot felul de decoraţiuni făcute chiar de tine? Eşti creativ, dar ai nevoie de o direcţie sau te simţi în pană de idei? Este momentul să te aşezi confortabil în fotoliu şi să afli sfaturile unor profesionişti, sugestii şi soluţii pe care aceştia ţi le oferă prin intermediul cărţilor de la Editura Casa. Urmăreşte în fiecare duminică, de la ora 10.00, emisiunea În grădina Danei, la TVR 1, răspunde corect la întrebările pe care ţi le adresează Dana Constantinescu şi poţi deveni posesorul primelor 6 volume de ghiduri de specialitate!

Mai exact, ce poţi câştiga? Trei premii sunt puse în joc de SC EDITURA CASA SRL, constând în trei pachete de cărţi, fiecare pachet conţinând şase titluri. Valoarea fiecărui pachet este de aproape 200 de lei. Ce trebuie să faci pentru a intra în competiţie? Urmăreşte emisiunea În grădina Danei în fiecare duminică dimineaţă, la TVR 1, răspunde corect la întrebarea din timpul emisiunii şi trimite răspunsul, în plic, prin poştă, la adresa Televiziunii Române (Calea Dorobanţilor nr. 191, sector 1, Bucureşti), cu menţiunea, pe plic, „Pentru emisiunea În grădina Danei”. Mai multe detalii găseşti în Regulamentul concursului.

Concursul interactiv cu premii În grădina Danei se desfăşoară în perioada 13 iulie – 30 septembrie 2014, în cadrul emisiunii al cărei nume îl poartă. Iar dacă ai câştigat unul dintre premii, nu renunţa: participă mai departe şi poţi reintra în joc! Succes!

22:00 Dosar România

* DINCOLO DE AURUL APUSENILOR

Exploatarea aurului în Apuseni este astăzi amintire. Se spune că 1% din aurul lumii a fost scos din măruntaiele acestor munți, dar prețul plătit a fost pe măsură. Ultimii 30 de ani au fost cei mai agitați. În patrulaterul aurifer Zlatna-Brad-Abrud-Roșia Montană, mineritul aurifer de subteran a fost îngropat și apoi inundat.

Acolo au pierit mulți mineri sub tone de rocă, dar au mai murit și la suprafață, cu praf în plămâni, bolnavi de silicoză, cerând mai mult aer.

Mineritul aurifer a fost închis definitiv, la începutul anilor 2000.

Absorbiți de interminabilul scandal de la Roșia Montană, puțini români au auzit de proiectul minier de la Rovina, o localitate din județul Hunedoara, aflată la numai câțiva kilometri de municipiul Brad. Acest proiect minier seamănă izbitor cu eșuatul proiect minier de la Roșia Montană prin dimensiunile sale și potențiala durata pe 30 de ani. La fel ca la Roşia Montană, exisă susţinători dar şi opozanţi ai proiectului minier.

Realizator Gabriel Geamănu

Producător Răzvan Butaru

23:45 Punctul critic (R)

Producator Florenţa Dăscălescu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

(Reluare)
 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1