loader
Foto

Cristi Tabără ţine ritmul dansatorilor din Grupul de Datini şi Tradiţii din Negreni

O nouă după-amiază plină de farmec la Negreni, Cluj, cu „Exclusiv în România”! Am căutat fiare de călcat vechi de sute de ani, în cel mai mare târg din S-E Europei, iar Cristi Tabără ne-a surprins cu o performanță artistică. Duminică, de la 15.30, la TVR 1. | VIDEO

 

Cristian Tabără
Exclusiv în România

Echipa „Exclusiv în România” ne-a propus să rămânem în Negreni, şi în ediția din 6 noiembrie. Pentru că încă aveam multe lucruri de văzut și descoperit.

Duminică, de la 15.30, la TVR 1,am primit toate argumentele de la realizatorii emisiunii prezentate de Cristian Tabără.

(w882)

(w882)

Pentru început, v-am invitat să ne întoarcem prin cel mai mare târg din sud-estul Europei, cel de Antichități și Vechituri de la Negreni. L-am însoţit pe unul dintre cei mai mari colecționari din țară în căutarea unor obiecte unicat: fiare de călcat vechi de sute de ani; am aflat ce preț au, în ce stare sunt şi vedem cum le târguieşte.

(w882)

Oameni vrednici din Negreni ne-au deschis uşa caselor lor şi ne-au gătit cu bucurie bucate cu specific local: zeamă albă și moșocoarne. La „Exclusiv în România” am aflat tainele rețetelor de la cele mai meșteșugite bucătărese din localitate.

(w882)

(w882)

(w882)

Şi nu în ultimul rând ne-am prins la joc împreună cu Grupul de Datini și Tradiții din Negreni și l-am văzut şi ascultat pe Cristian Tabără cum acompaniază la tobă dansatorii.

(w882)

(w882)

Producători: Cristina Madgearu şi Marin Găbudean

Ediţiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

1:50 Lili Marleen (R)

Telecinemateca ( Germania, 1981)

Prezintă Radu F. Alexandru. Realizator Ioana Constantin-5’

Regia Rainer Werner Fassbinder

Cu: Hanna Schygulla, Giancarlo Giannini, Mel Ferrer

Dramă. Redactor Cristina Crăciun

X

(Reluare)

3:55 Sport (R)

(Reluare)
 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, s-a difuzat drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1