loader
Foto

Galerie foto

Cristian Tabără face armata, la Exclusiv în România

Vizităm cel mai mare complex turistic cu tematică militară din Europa, sâmbătă, 12 aprilie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .

 

Cristian Tabără
Exclusiv în România

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+

În ediţia de sâmbătă a emisiunii Exclusiv în România, Cristian Tabără se încumetă să facă ceea ce, până nu demult, era coşmarul oricărui bărbat: armata. Mai exact, realizatorul emisiunii de la TVR 1 face instrucţie cu „soldatul” Daniel Georgescu, jurnalist în echipa emisiunii, la Arsenal Park, cel mai mare complex turistic cu tematică militară din Europa, situat lângă Orăştie. Telespectatorii TVR 1, TVR HD şi cei care urmăresc emisiunea online, pe TVR+, au şansa să cunoască pe 12 aprilie, de la ora 18.00, alte unicate mondiale şi obiective demne de văzut şi admirat.

Tot în ediţia de Florii a emisiunii Exclusiv în România, echipa lui Cristian Tabără dă o fugă până la Tărtăria, unde s-a descoperit un unicat mondial: tăbliţele care ar putea să plaseze aici leagănul civilizaţiei omeneşti. Apoi, telespectatorii vizitează fermecătoarea cetate a Câlnicului, aflată în patrimoniul UNESCO.

Călătoria continuă cu Alba-Iulia, pentru o lecţie de istorie „pe viu”, cu lupte între daci şi romani. Iar în final, după atâtea confruntări militare, Cristian Tabără şi colegii săi opresc să se relaxeze pe terenul de golf de la Pianu de Jos.

Sâmbătă după-amiază, de la ora 18.00, în emisiunea Exclusiv în România de la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro, Cristian Tabără ne dezvăluie noi destinaţii turistice care merită luate în calcul atunci când ne programăm vacanţa.

Găsiţi Exclusiv în România pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania.

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

O emisiune de Cristian Tabără

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

 

Despre Exclusiv în România

Din 27 aprilie, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi văzute Exclusiv în România. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi multe informaţii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără. Exclusiv în România este transmisă în simulcast pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

În fiecare episod Exclusiv în România, Cristian Tăbără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic. Emisiunea întâlneşte telespectatorul cu destinaţii spectaculoase, cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale.

Alături de prezentarea locurilor, cei interesaţi vor primi numeroase „ponturi”, de recomandat să le ai în buzunar, atunci când pleci la drum, de la „ajutoarele” lui Cristian Tabără: Daniel Georgescu, Denisa Anghel şi Cristina Rădulescu. În fiecare săptămână, câte unul dintre jurnaliştii TVR enumeraţi îl însoţeşte pe Cristian Tabără în regiunea în care se află unicatul european sau mondial, devenind „turist cu acte în regulă” şi testând pe propria piele atracţiile turistice ale zonei.

19:35 Omul anului

Reportaj-portret

Episodul 2

Producator Oana Turcu

19:45 Sport

Transmisiune directă

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1