loader
Foto

Criza energetică şi cea post-Brexit deschid noul sezon „Lumea azi” la TVR 1

Din 9 octombrie, jurnalista Ioana Dumitrescu ne aşteaptă în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, la TVR 1, cu noi episoade de sinteză a evenimentelor la nivel internaţional.

 

Ioana Dumitrescu
Lumea azi

Emisiunea de analiză a politicii mondiale „Lumea azi”, realizată de jurnalista Ioana Dumitrescu, revine şi în această toamnă cu cele mai importante evenimente internaţionale, explicate şi comentate alături de specialişti.

Criza energetică şi cea post Brexit sunt subiectele abodate în prima ediţie din acest sezon a emisiunii. „Lumea azi” se vede săptămânal la TVR 1, începând de sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 11.30.

Lumea azi revine în aceeaşi zi, sâmbăta, dar e ceva mai matinală. De la 11.30, vă aducem lumea pe micul ecran. 24 minute de analiză şi comentarii ale celor mai importante evenimente internaţionale”, anunţă Ioana Dumitrescu.

La 16 ani de când este pe micul ecran, „Lumea azi” continuă să prezinte şi să explice evenimentele internaţionale majore. Deciziile politice de la Bruxelles sau din alte capitale ale lumii sunt analizate împreună cu specialişti.

Criza de energie electrică din Europa şi cea apărută după ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană nu puteau fi trecute cu vederea:

Atacăm criza energetică şi cea post-Brexit. Tessa Dunlop, jurnalist şi istoric pentru cele mai prestigioase canale tv din Marea Britanie ni se alătură, în direct de la Londra”, mai spune realizatoarea şi moderatoarea emisiunii, Ioana Dumitrescu.

„Lumea azi” este o sinteză a evenimentelor internaţionale. Care sunt efectele deciziilor politice în plan social şi previziunile socio-politico-economice pentru România şi mediul internaţional? Ioana Dumitrescu încearcă să găsească răspunsuri, alături de invitaţii săi la dialog, în fiecare sâmbătă, de la 11.30, la TVR 1.

 

10:00 Agrostrategia

Producator Vlad Macovei

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)
 
La TVR 1, facem „Petrecere... cu cântec!” Iuliana Tudor, alături de mari artişti ai folclorului românesc! | VIDEO

TVR onorează parcursul profesional al personalităţilor muzicii populare și contribuția lor la continuitatea culturii tradiționale din România. În ...

Victimele accidentelor rutiere şi drepturile lor

Victimele accidentelor rutiere şi drepturile lor

publicat: luni, 15 aprilie 2024

Sunteţi victima unui accident rutier, ştiţi ce drepturi aveţi? Cum puteţi obţine repararea prejudiciului suferit? Ce se întâmplă în cazul ...

„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România”

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

 

#tvr1