loader
Foto

Galerie foto

Cum obţinem culturi sănătoase de grâu şi porumb

Aflăm în emisiunea „În grădina Danei”, care îi invită pe telespectatori să câştige noi premii în lunile martie şi aprilie. Emisiunea prezentată de Dana Constantinescu este în fiecare duminică, de la ora 10.00, la TVR 1.

 

În scurt timp începe perioada pregătirii terenurilor şi a semănatului pentru culturile agricole. Prietenilor emisunii „În grădina Danei” le propunem un nou concurs, dacă vor să câştige premii care îi vor ajuta să obţină culturi agricole sănătoase şi bogate.

Mai exact, cei care urmăresc emisiunea dedicată pasionaţilor de agricultură şi iubitorilor de plante pot câştiga, în lunile martie şi aprilie, premii de la Solarex Impex SRL constând în pachete COMOD VerdeStar – 1ha grau (extragere - în data de 21 martie 2021) şi pachete RADIAL porumb curat (extragere - în data de 18 aprilie 2021). La fiecare extragere vor fi trei câştigători.

(w500)

Pentru a participa la concurs, telespectatorii sunt invitaţi să urmărească emisiunea „În grădina Danei” în fiecare duminică la TVR 1, să răspundă corect la întrebarea din timpul emisiunii şi să trimită răspunsul prin e-mail – la adresa daniela.constantinescu@tvr.ro. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi. Mai multe informaţii despre condiţiile de participare şi regulamentul concursului – aici.

Pachetul COMOD VerdeStar 1ha este conceput pentru erbicidarea, tratarea împotriva bolilor şi fertilizarea foliară a unei suprafeţe de 1 hectar de grâu.

(w500)

Pachetul RADIAL porumb curat este conceput pentru erbicidarea împotriva buruienilor dăunătoare atât dicotiledonate şi monocotiledonate, cât şi pentru asigurarea corecţiei carenţelor de micro şi macro elemente a culturilor de porumb.

(w500)

În fiecare săptămână, la TVR 1 îţi propunem o emisiune-ghid care vine cu sfaturi, informaţii, soluţii, oportunităţi pentru crearea unei grădini îmbelşugate (de la plantare până la recoltare). „În grădina Danei” este la TVR 1 duminica, de la 10.00.

23:50 Jocurile Olimpice

* Speranţe. Episodul 8

Producător Daniela Enăchescu

23:55 Concert 3 Sud-Est-Simfonic (R)

Producator tv Oana Turcu

(Reluare)
 
Oamenii și legea: Ce trebuie să știi când dai sau ești dat în judecată

Joi, 9 mai, de la ora 13:00, invitatul Mihaelei Olaru la ”Oamenii și legea”, pe TVR 1, este Ion Dragne, avocat.

Cataracta, principala cauză a pierderii vederii

Cataracta, principala cauză a pierderii vederii

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 7:00, urmăriți pe TVR 1 o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”. Aflați de la specialiștii invitați în cadrul ...

Hieronymus Bosch - Ispitirea Sfântului Antonie | VIDEO

"Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție sâmbătă, 11 mai, de la ora 19:00, la TVR 1.

 

#tvr1