loader
Foto

Galerie foto

Cum răspunde Ucraina pretenţiilor Rusiei, la “Breaking Fake News”, la TVR1

Ucraina este în război cu Rusia de 8 ani, iar acum Kievul se așteaptă la o nouă invazie. Ce se întâmplă, de fapt, în Ucraina? Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ucrainei la București, Păun Rohovei, a fost invitatul lui Marian Voicu miercuri, 9.02, ora 23:00.  | VIDEO

 

Marian Voicu
Breaking Fake News

Aproape 6 ore au durat discuțiile dintre președinții Putin și Macron desfăşurate la Moscova în prima a zi a acestei săptămâni. Rusia insistă pe garanțiile de securitate pe care vrea să le primească din partea Occidentului, mai ales pe cele trei puncte legate de neaderarea Ucrainei și Georgiei în NATO, neamplasarea sistemelor de atac în apropierea granițelor ei și revenirea la configurația militară din Europa anului 1997. Președintele rus susține că răspunsurile la principalele temeri ale Moscovei au fost ocolite de Statele Unite și NATO.

Pentru a detensiona situația în jurul Ucrainei, la Moscova, președintele francez Emmanuel Macron a pledat pentru intensificarea contactelor diplomatice şi i-a împărtășit președintelui Putin câteva idei în vederea construirii unor garanții de securitate concrete pentru toate statele implicate în criza ucraineană.

(w882)

În fapt, Ucraina este în război cu Rusia de 8 ani, iar acum Kievul se așteaptă la o nouă invazie. Ce se întâmplă, de fapt, în Ucraina? Ne-a oferit mai multe informaţii Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ucrainei la București, Păun Rohovei, care a fost invitatul realizatorului Marian Voicu la Interviul săptămânii, într-o nouă ediţie “Breaking Fake News”. Emisiunea dedicată combaterii fenomenului știrilor false și dezinformării a fost la TVR 1 miercuri, 9 februarie, de la ora 23.00.

(w882)

La „Revista presei Fake”, Horia Grușcă ne-a deschis ochii: dezinformări mai vechi revin în actualitate, reinterpretate - liberalizarea pieței energiei ar fi fost decisă de USR-PLUS, controlul omenirii prin cipuri, invadarea iminentă a Rusiei de către armata ucraineană.

USR a plătit 600.000 de euro pentru a viraliza acuzațiile de plagiat împotriva premierului Nicolae Ciucă, susține Adrian Năstase. Așa să fie? Tatiana Ţarfulea ne-a explicat într-o altă rubrică a emisiunii “Breaking Fake News” - „Conspirația săptămânii”- cum stau lucrurile.

Ca de obicei. „Spărgătorii de Fake News, cu Zaiafet și Geminschi” ai tratat totul cu seriozitate, dar şi cu umor. Declanșarea războiului nuclear prin mesaje secrete transmise spionilor ruși aflați în adormire, folosirea delfinilor ucigași de către armata israeliană împotriva Hamas și leacul secret universal – saramura românească sunt subiectele propuse în ediţia din 9 februarie a emisiunii “Breaking Fake News”.

Iar prin „Vocea patriotului raționale, cu Tetelu”, am aflat că Uniunea Rutenilor Subcarpatici din România nu vrea în NATO și avertizează că, dacă va merge la război împotriva Rusiei, România se va reduce la 2 județe.

(w882)

​În fiecare miercuri, de la 23.00, la TVR 1 e ora “Breaking Fake News”, prima emisiune din peisajul audiovizual românesc dedicată integral combaterii fenomenului știrilor false și dezinformării. Emisiunea e realizată şi prezentată de Marian Voicu.

21:00 Gala umorului

*Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Gala umorului, una dintre cele mai longevive productii ale Televiziunii Române din epoca modernă, vă propune în continuare întâlnirea cu marii actori ai Generaţiei de Aur în scheciuri celebre, momente şi schiţe comice.

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

22:30 Vis sau realitate?

Prezintă Sebastian Felix Topescu

În acest nou sezon, Basti Țopescu îşi propune să fie și mai aproape de telespectatori, oferindu-le o pauză pentru a visa. În fiecare ediție, Basti se transformă în „creatorul de visuri”, invitând câte o celebritate să pășească alături de el în lumea fanteziei, pentru a-și împlini visul cel mai nebunesc pentru o zi. Datorită formatului nou și calității emisiunii, "Vis sau Realitate" a fost nominalizată la categoria “Original Formats” în cadrul premiilor “Pitch and Play Live!” și se bucură de un succes în continuă creștere.

Invitat Dan Frînculescu

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1