loader
Foto

Interviu cu Dacian Cioloş, comisarul european pentru agricultură, la Viaţa Satului

La ediţia specială de duminică, 2 martie, a participat Doru Benu, director general al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură.

 

Dana Constantinescu
Viaţa satului

UPDATE: Edițiile din 2 martie a emisiunii "Viaţa Satului" sunt disponibile online pe TVR+

Principalele subiecte ale ediţiei sunt fondurile europene şi subvenţiile pentru agricultură. Peste 91% din  fondurile disponibile prin Programul Naţional pentru Dezvoltare Rurală pentru perioada 2007-2013 au fost contractate, iar pentru perioada 2014-2020, România va avea la dispoziţie 8,15 miliarde de euro.

Ce se va întâmpla cu fermele de familie? Va fi salvată pomicultura din România? Astea şi multe altele sunt întrebările la care realizatorii emisiunii vor încerca, împreună cu invitaţii, să ofere un răspuns.

În a doua parte a emisiunii se va difuza o anchetă despre cum s-au furat bani europeni în comuna Jibert, comună în care au intrat 6 milioane de euro şi nu se vede altceva decât sărăcie şi mizerie.  “Oameni de bine” a fost realizată de Marian Eftimie.

Dacian Cioloş este comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală din februarie 2010 şi a deţinut portofoliul Ministerului Agriculturii din octombrie 2007 până în decembrie 2008.


Emisiunea se va transmite pe TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro

17:00 Gări de poveste

(redifuzare) Gări în oraşe port

Producător Ruxandra Ţuchel

18:00 Clanul Kennedy

Serial * (THE KENNEDYS-SUA, 2011)

Cu: Greg Kinnear, Katie Holmes, Tom Wilkinson, Barry Pepper

Episodul 6

* Dramă. Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

*4 premii Emmy 2011 (pentru cel mai bun actor într-o miniserie-Barry Pepper, pentru coafură, machiaj şi mixaj de sunet)

X

 
Cu „Ora Regelui” pornim într-o călătorie lungă de 150 de ani

În România trenurilor întârziate și a infrastructurii cu durata de viață depașită, jurnalista Irina Luca ne spune povestea construirii firului de ...

Florina Constantinescu: „Aş fi concurat, dacă mă lăsa mama...”

„Vedeta familiei”, show-ul micilor vedete muzicale, continuă la TVR 1 cu sezonul al doilea. În fiecare dimineaţă de sâmbătă, de la 9.30 (şi în ...

Mega-incendiile, o ameninţare globală – documentar în premieră la TVR1 | VIDEO

Joi, 23 martie, ora 21.00, la TVR1 și online pe TVR+, vedem documentarul „Mega-incendiile (INCENDIES GÉANTS ENQUÊTE SUR UN NOUVEAU FLÉAU - ...