loader
Foto

Galerie foto

Dacian Cioloş, invitat la "Viaţa Satului"

Duminică, 9 noiembrie, de la ora 10.35, la TVR1, Dacian Cioloş, fostul comisar european pentru agricultură, a fost invitat special în cadrul emisiunii "Viaţa Satului".

 

Viaţa satului

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

"Există zone în România unde un euro investit poate să producă beneficiu mult mai rapid decât dacă e investit în altă parte. Meseria de agricultor nu se mai limitează doar la cunoaşterea foarte bună a tehnologiei de producţie, ci şi la partea de comercializare. Trebuie, când începi să produci, să gândeşti deja şi cum vei vinde şi ce tip de segment de piaţă vrei să vizezi, ca să îţi adaptezi structura de producţie", spune Dacian Cioloş în ediţia specială "Viaţa Satului".

Dacian Cioloş este un inginer agronom și om politic român care a ocupat funcția de comisar pentru domeniul agriculturii în cadrul Comisiei Europene în perioada februarie 2010 - noiembrie 2014. "Este cel mai competent candidat pe care l-am avut pentru Agricultură", a spus José Manuel Barroso, fostul preşedinte al Comisiei Europene, despre acesta.

Vă invităm să urmăriţi ediţia specială a emisiunii "Viaţa Satului" duminică, 9 noiembrie, de la ora 10.35, la TVR1.

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)

12:00 Teleshopping

 

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

Doamna și Unicornul, sâmbătă la

Doamna și Unicornul, sâmbătă la "Teleenciclopedia"

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 18:59, la TVR 1, vă propunem o nouă ediție la "Teleenciclopedia".

Cine și cum răspunde pentru greșelile medicale?

Cine și cum răspunde pentru greșelile medicale?

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Un tânăr a murit din cauza unui tratament administrat greșit! O mama însărcinată pierde copilul din cauza neglijenței cadrelor medicale! Unui ...

 

#tvr1