loader
Foto

De 1 aprilie, Se zice că..., fără păcăleli, dar cu bună dispoziţie

Paula Seling cântă live cu Andrei Tudor Band . Chefii invitaţi gătesc noodles cu legume şi plăcintă cu mere. Maria Buză interpretează muzică populară. Iar Liza Panait prezintă noua ei colecţie, Miss Liberty. Nu e nicio farsă, ci Se zice că... din 1 aprilie.  Începe de la 17.10, la TVR 1 şi TVR+.

 

Florina Constantinescu
Se zice că...

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Se zice că...
Maria Buză, Paula Seling, Liza Panait, Gabriel Coveşeanu, Jean Paler sunt responsabili cu veselia în studioul TVR miercuri după-amiază şi ne dezvăluie, în direct de la ora 17.10, farsele în care au fost implicaţi. De 1 aprilie, Florina Constantinescu şi Ioana Voicu, gazdele emisiunii Se zice că..., de la TVR 1 şi TVR+, se ţin de glume, dar aduc telespectatorilor şi cele mai noi informaţii despre invitaţii emisiunii şi proiectele acestora.

Dacă de Buna Vestire cei doi chefi bucătari Mehrzad Moghazehi şi Alexandru Cîrţu ne-au oferit reţete speciale de preparare a peştelui, de 1 aprilie au o nouă provocare: la finalul emisiunii, invitaţii vor gusta noodles cu legume (reţeta chinezească) şi plăcintă cu mere. Paula Seling va cânta live cu Andrei Tudor Band melodia Pansament, compusă de Marius Moga. Şi tot atunci ne va povesti cum se petrece Paştele în Maramureş, dar şi cum îşi aminteşte despre această sărbătoare, pe care, copil fiind, o petrecea în această parte a ţării.

Maria Buză va cânta muzică populară la Se zice că... Iar creatoarea de modă Liza Panait prezintă noua ei colecţie – Miss Liberty - indicând cărui tip de femeie şi cărei vârste se potriveşte această nouă colecţie.

La recent inaugurata rubrică Hituri de legendă, realizatorii emisiunii vă reamintesc câte o melodie românească difuzată la radio şi tv şi fredonată de generaţii întregi. Este vorba despre piese ale unor artişti consacraţi, interpretate la Se zice că... de voci excepţionale, aflate la începutul carierei. Trurli dragă, compusă în 1934 de Vasile Vasilache şi Nicolae Stroe a fost interpretată de-a lungul vremii de Mihaela Mihai, Angela Similea sau Paula Seling... De 1 aprilie, la Se zice că..., va fi interpretată de o tânără talentată, Miruna Mănescu, aka SHAKA MUV, cea care anul acesta a fost cât pe ce să reprezinte Elveţia la Eurovision.

Invitaţii prezenţi în studioul Se zice că... nu scapă nici de câteva întrebări incomode. Flori şi Ioana sunt pregătite cu astfel de întrebări pentru fiecare dintre ei. Iar Raluca Zaharia, coordonator comunicare UNICEF vine să ne vorbească despre campania UNICEF împotriva violenţei verbale în familie – Violenţa verbală răneşte.

Ce poate face Zamfi - electrician la TVR -, care să uimească pe toată lumea? Realizatorii emisiunii s-au gândit să-i dea o şansă şi, la Se zice că..., el va interpreta live melodia lui Engelbert Humperdinck, Please Release Me, acompaniat de Andrei Tudor Band.

(w882)

Despre Se zice că...

Show-ul de divertisment în care publicul este pus la curent cu noutăţile din zona socială, culturală şi mondenă continuă cu al doilea sezon din 18 martie la TVR 1. Se zice că... Ioana Voicu şi Florina Constantinescu le propun românilor o alternativă la programele tv de după-amiază, în fiecare miercuri de la 17.10. Alături de invitaţii lor, cele două prezentatoare tratează subiectele în manieră relaxată, explicativă şi anunţă mai multă muzică în platoul Se zice că... Tocmai de aceea, Andrei Tudor Band, noua trupă a emisiunii, punctează prin muzică orice subiect dezbătut.

Emisiunea Se zice că... poate fi urmărită în fiecare miercuri după-amiază, de la 17.10, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

10:00 Agrostrategia

* Invitat Alexander Degianski-fermier din județul Timiș

* ÎN GRĂDINA DANEI

Producator Vlad Macovei

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)
 
Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri – joi seară, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu deschide o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...

 

#tvr1