loader
Foto

De 1 Iunie, Copiii spun... la Câştigă România!

David, Horaţiu şi Marius sunt trei puşti care dau răspunsuri cu logică întrebărilor încuietoare ale lui Virgil Ianţu. Tot ei îl pun în încurcătură pe simpaticul prezentator cu propriile provocări, într-o ediţie specială „Câştigă România!”, difuzată pe 1 Iunie, de la ora 21.00, la TVR 1.

 

Virgil Ianțu
Câştigă România!

„Sunt foarte mulţi elefanţi în Harghita! E o rezervaţie de elefanţi care aleargă în pădurile de foioase de acolo”, afirmă cu tărie Virgil Ianţu într-o discuţie aprinsă cu unul dintre cei trei concurenţi ai ediţiei speciale de 1 Iunie „Câştigă România!”, de la TVR 1.

Aşa cum ne-a obişnuit, Virgil ne aşteaptă şi joi seară, de la ora 21.00, să aflăm lucruri interesante despre ţara noastră, să ne măsurăm cunoştinţele şi să ne simţim bine – de data aceasta, alături de Marius, David şi Horaţiu, trei băieţi cu mintea brici, plini de imaginaţie şi spontaneitate.

(w882)

Emisiunea de cultură generală pe teme legate de ţara noastră beneficiază, de Ziua Copilului, de o ediţie de-a dreptul delicioasă! Cei trei concurenţi se sfătuiesc şi se ajută reciproc în găsirea celor mai bune răspunsuri la întrebările puse de gazda emisiunii. Şi, chiar dacă nu nimeresc întotdeauna soluţia corectă, îşi susţin cu cele mai logice argumente propriile idei. Nu e cu supărare, pentru că, în final, fiecare învaţă ceva nou, iar telespectatorii câştigă o seară relaxată şi plină de amuzament.

Fildeşul unui elefant african este un corn, un dinte, un os al craniului sau osul nazal? Numele din buletinul lui Smiley este Zâmbescu, Gino Pistol, Maria sau… a pierdut buletinul? Castelul Peleş a fost botezat după un curcan salvat, un pârâu, porecla regelui Carol sau un fotbalist? Sunt doar câteva dintre întrebările pe care le vom vedea afişate pe ecranul din spatele concurenţilor şi care generează discuţii spumoase, contradictorii.

La rândul său, Virgil Ianţu este şi el provocat să se pună în pielea concurenţilor, micii invitaţi punându-i întrebări, în egală măsură. O iniţiativă bună, în urma căreia aflăm că... nici Virgil Ianţu nu le ştie chiar pe toate.

(w882)

„Editia ’Câştigă România!’ de 1 Iunie are trei invitaţi speciali. Cei mai potriviți concurenţi pentru o asemenea ediţie sunt, bineînţeles, copiii. Vom avea parte de o ediţie de colecţie, ce îmbină ’Câştigă România!’ cu ’Copiii spun’, ambele formate difuzate de TVR 1. Eu abia aştept! Câştigi tu, câştigă România!”, ne invită Virgil Ianţu să petrecem seara Zilei Copilului în cel mai plăcut mod cu putinţă: alături de trei dintre cei mai haioşi reprezentanţi ai vârstei inocenţei. Joi, de la ora 21.00, la TVR 1.

1:30 Dincolo de alb şi negru (R)

Producător Ioana Mureşan

(Reluare)

2:20 Anchetele comisarului Antonescu (R)

Documentar.

O emisiune de Dan Antonescu. Producator Dana Ștefănescu

X

(Reluare)
 
Cum se dezbate partajul succesoral?

Cum se dezbate partajul succesoral?

publicat: sâmbătă, 20 aprilie 2024

Ce este partajul succesoral și cine moștenește averea în familie după un deces? Cine poate solicita ieșirea din indiviziune? Care este Instanța ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

 

#tvr1