loader
Foto

De la „Dead Poets Society” la „Training Day”

O incursiune „Garantat 100%” prin viaţa şi cariera lui Ethan Hawke. Cu Ethan Hawke. Actorul american a fost invitatul lui Cătălin Ştefănescu duminică, 22 octombrie, de la 23.00, la TVR 1şi TVR+.

 

Cătălin Ştefănescu
Garantat 100%

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Avea 12-13 ani când a primit un rol de figuraţie în spectacolul Sfânta Ioana, de George Bernard Shaw. Apoi, la câţiva ani, vine şi primul rol într-un film. „E extrem de riscant pentru un adolescent să intre brusc în această lume a industriei spectacolului. Tentaţiile sunt enorme, iar felul în care îţi gestionezi relaţia cu această lume e esenţial”, începe Ethan Hawke povestea sa la Garantat 100%.

(w882)

Actorul american Ethan Hawke este invitatul lui Cătălin Ştefănescu la o nouă ediţie Garantat 100%, pe care telespectatorii o pot urmări duminică, 22 octombrie, de la 23.00, la TVR 1 şi TVR+.

(w882)

„Am discutat cu Ethan Hawke despre începuturile carierei sale de actor. A povestit despre colegi de aceeaşi vârstă care s-au pierdut pe parcurs, unii eşuând în droguri şi alcool, alţii chiar alegând calea sinuciderii. Am discutat apoi despre idealurile adolescenţei sale, relaţia cu părinţii, despre dorinţa de a ajunge un fel de Jack London, şi despre filmul care îl propulsează definitiv în atenţia publicului – Dead Poets Society. Ocazie cu care îi cunoaşte pe regizorul Peter Weir şi pe actorul Robin Williams, pe care îl admiră şi de la care învaţă foarte mult”, ne dezvăluie Cătălin Ştefănescu.

(w882)

(w882)

La Garantat 100%, Ethan Hawke vorbeşte despre felul său de a înţelege ce înseamnă să întruchipezi un personaj, şi despre faptul că nu poţi iubi ceea ce faci, dacă te limitezi la a vedea calea pe care ai ales-o doar ca pe o meserie.

(w882)

(w882)
Duminică seară, la TVR 1, Ethan Hawke povesteşte şi despre cum a simţit presiunea, emoţia, tensiunea de a juca alături de un actor legendar, aşa cum este Denzel Washington. Training Day e un film de la care Ethan Hawke consideră că începe, într-un fel, maturitatea sa de actor. Invitatul lui Cătălin Ştefănescu explică pe larg ce înţelege el prin ideea de maturitate, atât ca artist, cât şi ca om, ca oricare altul, în afara platourilor de filmare sau a scenei.

„Şi tot la Garantat 100%, Ethan Hawke vorbeşte despre prietenia cu câţiva dintre marii regizori cu care a lucrat, ce a învăţat de la fiecare dintre ei, dar şi care sunt muzicile, cărţile, filmele şi spectacolele de teatru pe care le preţuieşte şi le poartă în sufletul său” (Cătălin Ştefănescu).

(w882)

Deja un prieten al publicului din România, celebrul actor american a făcut o nouă vizită în această toamnă la Bucureşti, cu ocazia primei ediţii a Festivalului de Film American Independent. Ethan Hawke a acceptat invitaţia lui Cătălin Ştefănescu la o discuţie Garantat 100% sinceră, care urmăreşte în secvenţe cinematografice cariera şi viaţa actorului nominalizat de patru ori la Oscar. Emisiunea e de urmărit neapărat duminică, 22 octombrie, de la 23.00, la TVR 1 şi TVR+.

(w882)

Pe 15 octombrie, în deschiderea noului sezon, cel de-al 36-lea, al emisiunii Garantat 100%,  Cătălin Ştefănescu a stat de vorbă cu actorul Armand Assante. Ediţiile noului sezon aduc la Televiziunea Română interviuri în exclusivitate cu personalităţi internaţionale precum sir Derek Jacobi, Ethan Hawke, Robert Wilson şi alţii.

 

Despre Garantat 100%

Le-a dat garanţii la fiecare ediţie, iar după 18 ani, telespectatorii o recunosc drept una dintre cele mai de succes emisiuni culturale. Cătălin Ştefănescu prezintă la TVR 1 „felul nostru de a face televiziunea”: Garantat 100%. Întreaga colecţie a emisiunilor Garantat 100% poate fi vizionată şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro. Telespectatorii pot interacţiona cu echipa emisiunii şi pe contul de Facebook Garantat 100%.

 

15:00 Akzente

(I) Pregătiri de Paşti la Colegiul naţional ʺDecebalʺ din Deva. Cuvânt de învăţătură pentru Săptămâna Mare, de dr. Daniel Zikeli. Târg de Paşti la Sibiu.

Transmisiune directă +înregistrare

15:55 Akzente

(II)​ Pregătiri de Paşti la Sânpetru. Maria Rill. Noutăţi editoriale cu dr. Markus Fischer.​

Transmisiune directă +înregistrare

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1