loader
Foto

Galerie foto

De la Marius Moga la Dan Falcan, muzică şi istorie la Garantat 100%

Cătălin Ştefănescu aduce un nou sezon al emisiunii Garantat 100% . Duminică, 5 octombrie, la TVR 1 a fost difuzată prima ediţie cu Marius Moga şi Dan Falcan.

 

Cătălin Ştefănescu
Garantat 100%

UPDATE: Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

A lansat şi repoziţionat nume care au devenit artişti de succes. A lucrat cu cei mai mulţi artişti români de top din muzica românească. A colaborat cu nume internaţionale precum Maroon 5, ba chiar a fost nominalizat la Premiile Grammy în 2013. Este autorul a peste 400 piese difuzate în topurile de radio şi de concert, cântate de artişti de succes, dar şi mentor muzical al unor artişti promiţători, aflaţi deja în topurile de radio la doar câteva luni de la lansare. Marius Moga este primul invitat al lui Cătălin Ştefănescu la o nouă ediţie Garantat 100%.

Cătălin Ştefănescu reia seria emisiunilor Garantat 100% duminică, 5 octombrie, de la ora 23.30, la TVR 1, TVR HD şiTVR+. „Micul Mozart”, cum a mai fost numit Marius Moga, vine să povestească telespectatorilor despre cum a fost în America, despre cum e aici, în România, despre carieră şi experienţa lui de viaţă.

„Puţină lume ştie că Marius Moga este absolvent de sociologie, aşa că, la Garantat 100%, vom vorbi despre industria de divertisment şi muzică, despre consumism, dar nu numai din perspectiva lui Marius de producător, ci şi din aceea de sociolog”, subliniază moderatorul şi realizatorul Cătălin Ştefănescu.

Poate fără atât de multă expunere şi prezenţă în lumina reflectoarelor, dar cu lucruri extrem de interesante de împărtăşit, cel de-al doilea invitat al lui Cătălin Ştefănescu la Garantat 100% de duminică este istoricul Dan Falcan, de la Muzeul de Istorie al Bucureştilor.

În discuţia cu Cătălin Ştefănescu, istoricul Dan Falcan explică telespectatorilor TVR cât de coruptă a fost România de-a lungul ultimilor patru sute de ani. Incursiunea sa este una istorică, fiecare epocă evidenţiindu-se prin scandalurile ei de corupţie, trafic de influenţă ori mită. „Corupţia nu face neapărat parte din ADN-ul poporului român. Mai degrabă e o tradiţie istorică încetăţenită după ce s-a accentuat dominaţia otomană în Ţările Române, începând cu secolul al XVI-lea şi culminând în secolul fanariot, al XVIII-lea. Secolul al ­XVIII-lea a fost de referinţă pentru generalizarea corupţiei în ţările române”, este opinia istoricului Dan Falcan. Alte informaţii pe acest subiect – duminică, la ora 23.00, la Garantat 100%.

Din această toamnă, la Garantat 100% se reia şi rubrica 5 minute, dedicată tinerilor actori, care au la dispoziţie cinci minute pentru a-şi demonstra calităţile artistice. De momentul muzical al aceastei ediţii Garantat 100% este responsabilă trupa Coma, care va interpreta unul dintre ultimele lor succese, melodia Chip.

Despre Garantat 100% la TVR:

Garantat 100%, realizată şi prezentată de Cătălin Ştefănescu, a ajuns la al 16-lea an de când este difuzată de TVR. Întreaga colecţie a emisiunilor Garantat 100% poate fi vizionată şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro. Telespectatorii pot interacţiona cu echipa emisiunii şi pe contul de Facebook Garantat 100%.

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

20:55 Meteo

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1