loader
Foto

De ziua fiicei sale, Andreea Marin a redat speranța unei familii greu încercate

Olivia Steer a venit la „Prețuiește Viața” pentru a-i oferi Andreei Marin cartea sa „Dulciuri de Poveste”, 12 rețete vegane strecurate în 12 povești românești, dar și pentru a semnala povestea dramatică a unei familii.

 

Andreea Marin

Daniela și soțul său, Alexandru, s-au bucurat mult când au aflat că urmează să devină părinți. Sarcina a decurs fără probleme, iar pe 30 octombrie 2013, Georgiana dădea naștere unui băiețel pe care l-au numit Robert Andrei.

Fericirea părinților a fost, din păcate, de scurtă durată, medicul neonatolog le-a dat o veste cutremurătoare, copilul s-a născut cu o malformație cardiacă din cauza căreia sângele oxigenat se amesteca cu cel neoxigenat și că prezintă sindromul Down.

Din cauza problemei cardiace, copilul obosește foarte repede, nu ia în greutate, nu are voie să plângă sau să se agite, singura salvare fiind o operație cu șanse de recuperare de 100%, dar extrem de costisitoare, părinții săi aflându-se în imposibilitatea de a face rost de suma de 18.000-20.000 de euro.

Deși e doar un bebeluș, Robert luptă pentru viața sa, și este, cum l-a numit Andreea Marin, „cel mai tânăr luptător” de la „Prețuiește Viața”, iar miracolul a venit de la Spitalul Acibadem, prin prof. dr. Cem Alhan, șeful Departamentului de Chirurgie Cardiovasculară Acibadem Maslak, președintele și fondatorul Asociației de Chirurgie Cardiovasculară  Minim Invaziva din Turcia. Acesta i-a anunțat că investigațiile medicale necesare, inclusiv operația de care are atâta nevoie, vor fi gratuite.

Urmăriți mai jos povestea micuțului Robert și momentul în care a părinții săi au primit incredibila veste.

1:50 Lili Marleen (R)

Telecinemateca ( Germania, 1981)

Prezintă Radu F. Alexandru. Realizator Ioana Constantin-5’

Regia Rainer Werner Fassbinder

Cu: Hanna Schygulla, Giancarlo Giannini, Mel Ferrer

Dramă. Redactor Cristina Crăciun

X

(Reluare)

3:55 Sport (R)

(Reluare)
 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, s-a difuzat drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1