loader
Foto

Galerie foto

Despre accidentele rutiere cu impact frontal

La emisiunea de actualitate, informare şi educaţie rutieră „ Drum bun!”, Cristina Şoloc şi specialistul Emil Gâtej de la ATA ne-au învaţat “ defensive driving”. „Drum bun!” este la TVR 1 joi, 4 mai, de la ora 22.30.

 

Cristina Şoloc
Drum bun!

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Impactul frontal a fost, în ultima vreme, cauza producerii unor accidente grave în România. Cristina Şoloc a testat într-un simulator special, la Academia Titi Aur, modul în care se simte un impact frontal. Emil Gâtej, specialistul în conducere defensivă, ne învaţă care este poziţia corectă în maşina care urmează să fie implicată într-un accident rutier cu impact frontal.

(w882)

Tot în a treia ediţie a emisiunii Drum bun!, Emil Gâtej ne reaminteşte cât de grav este să folosim telefonul mobil în timp ce conducem.

Locuitorii din Prelungirea Ghencea îşi doresc de mai bine de 11 ani drumuri bune, trotuare şi căi de acces civilizate. Joi, la 22.30, vor afla situaţia drumurilor din cartierul lor.

Multe dintre imaginile cu accidente rutiere care au devenit virale pe internet au fost postate în ultimii ani de cei peste 2.000 de membri ai comunităţii trafictube.ro, despre care ne povesteşte, în ediţia Drum Bun! din 4 mai, Răzvan Baciu.

Jurnalist: Diana Ilica

Realizator: Cristina Şoloc

Producător: Aura Dobre

(w882)

„Acum mulţi ani, exista o emisiune care se preocupa de siguranţa şi educaţia noastră rutieră, tot pe TVR 1, realizată de Virgil Vochină. Din aprilie, în fiecare joi seara, în emisiunea Drum Bun! vom continua ce a început domnul Virgil Vochină, ba mai mult, ne-am unit forţele într-o colaborare care să fie folositoare tuturor participanţilor la trafic”, spune Cristina Şoloc, prezentatoarea programului pe care telespectatorii îl pot urmări la TVR 1 joi, de la 22.30.

Pentru toţi cei implicaţi în trafic, fie că sunt şoferi profesionişti sau amatori, pietoni, motociclişti sau biciclişti, TVR 1 difuzează emisiunea Drum bun!. În fiecare joi, de la 22.30, Cristina Şoloc şi specialişti ai Academiei Titi Aur aduc sfaturi pentru toţi participanţii la trafic.

Drum bun! este o coproductie TVR şi Academia Titi Aur.

 

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producător Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...

Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

 

#tvr1