loader
Foto

Despre campania electorală şi sportul românesc, la Prim-plan de la TVR 1

Claudiu Lucaci a stat de vorbă cu sociologul Bruno Ştefan şi cu consultanţii politici Valeriu Turcan, George Ripa şi Radu Magdin la Prim-plan, luni, 14 martie, ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+. În partea a doua, invitaţi: Gabi Szabo şi Dumitru Graur.

 

Claudiu Lucaci
Adrian Bucur

Ediţia este disponibilă online pe TVR+. (Partea I)

Ediţia este disponibilă online pe TVR+. (Partea a II-a)

De la ora 21.00, la prima ediţie Prim-plan a săptămânii, moderatorul Claudiu Lucaci a stat de vorbă cu sociologul Bruno Ştefan de la Fundaţia Biroul de Cercetări Sociale, dar şi cu trei consultanţi politici: Valeriu Turcan, George Ripa şi Radu Magdin. Cu toţii şi-au exprimat punctele de vedere despre bătălia de pe scena politică şi despre campania electorală pentru alegerile locale. Emisiunea Prim-plan s-a transmis în direct la TVR 1 şi TVR+, luni, 14 martie, de la ora 21.00.

Partea a doua a programului pune în Prim-plan sportul românesc. Claudiu Lucaci a vorbit despre mărire şi decădere în sportul românesc cu Gabi Szabo, fosta campioană olimpică la atletism şi cu Dumitru Graur, comentator sportiv.

De luni până joi, după Telejurnal, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi la un program de dezbateri şi analize privind principalele subiecte ale zilei. Telespectatorii pot adresa întrebări invitaţilor emisiunii pe pagina de Facebook a Ştirilor TVR (www.facebook.com/StirileTVRonline), iar răspunsurile invitaţilor vin în direct la Prim-plan, de la ora 21.00.

3:25 Telejurnal (R)

Ştiri* Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)

4:15 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă (R)

...cu Eugenia Vodă Talk-show cultural

Emisiune de Eugenia Vodă

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1