loader
Foto

Despre „Coaliţia pentru Familie”, la „Universul credinţei”

Festivalul de Film Religios de la Curtea de Argeş, părintele Zosim Oancea şi Muzeul de Icoane pe Sticlă, de la Sibiel, sunt printre subiectele pe care le avem în această ediţie a emisiunii, duminică, 28 mai, de la ora 8:10, la TVR 1 şi online pe TVR+.

 

Universul credinţei

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

File de jurnal

În prima parte a emisiunii, vorbim despre Festivalul de Film Religios de la Curtea de Argeş. S-a încheiat cea de a 24-a ediţie a festivalului-concurs cu tematică religioasă Lumină din Lumină, un eveniment cultural de anvergură, care are loc an de an cu binecuvântarea PS Părinte Calinic, sub auspiciile Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului, în colaborare cu Consiliul Judeţean Argeş şi Şcoala Populară de Arte şi Meserii.

(w882) universul

În continuarea acestei rubrici, vă invităm la o expoziţie semnată de Silvia Radu - Schitul Românesc de la Iordan.

La iniţiativa artistei Silvia Radu, Uniunea Artiştilor Plastici a organizat, la ICR Bucureşti, o expoziţie cu caracter caritabil pentru refacerea Schitului românesc de la Iordan.

(w882) universul

Este sprijinul pe care cei 54 de artişti români îl acordă acestei campanii de strângere de fonduri, demarată de reprezentanţa Patriarhiei Române la Locurile Sfinte pentru proiectul de refacere a aşezământului mănăstiresc.

(w882) universul

Dialogurile dimineţii

Anul trecut România stabilea propriul record privind viaţa democratică: strângerea a peste 3 milioane de semnături valide pentru organizarea unui referendum privind modificarea articolului 48 din Constituție, articol care defineşte căsătoria.

(w882) universul

Emisiunea de faţă nu este o dezbatere, ci este o încercare de a rememora paşii care au dus aici, dar şi resorturile morale ale celor antrenaţi în acest proiect.

(w882) universul
Vorbim despre acest subiect cu Manuela Hărăbor, actriţă, şi Mihai Gheorghiu, Coaliţia pentru Familie.

Între cer şi pământ

Subiectul acestei rubrici este Părintele Zosim Oancea. Tot în această parte a emisiunii, intrăm în Muzeul de icoane pe sticlă de la Sibiel.

Jurnalişti emisiune: Răzvan Bucuroiu, Andrei-Victor Dochia, Rafael Udriște, Corneliu-Vlad Matache, Ciprian Dumea, Paula Tăbârcă, Ion-Lucian Ciucu, Cristina Ionescu, Anna de Hillerin

Producător: Cristina Andrei

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

9:45 Teleshopping

10:00 Exclusiv în România (R)

/

Prezentator Cristian Tabără

Producători: Cristina Magearu, Marin Găbudean

(Reluare)
 
„M-am făcut actriță ca să scap de plictiseală”! Cerasela Iosifescu e invitata Marinei Constantinescu la „Nocturne”

Dezarmant de sinceră. Şi talentată. Şi rebelă. Actriţa Teatrului Nottara, Cerasela Iosifescu, vine la „Noctune”, pe TVR 1. Despre iubiri pe ...

„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

 

#tvr1