loader
Foto

Despre poluare şi terorism, la Prim-plan

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Cristiana Paşca-Palmer, a discutat despre poluarea urbană cu jurnalistul Claudiu Lucaci la Prim-plan, pe 28 martie, de la ora 21.00, în direct, la TVR 1 şi TVR+. În partea a doua – atentatele teroriste din Europa.

 

Claudiu Lucaci

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor Cristiana Paşca-Palmer a anunţat de curând că Reţeaua Naţională de Monitorizare a Calităţii Aerului va beneficia în acest an de 35 de milioane de lei pentru retehnologizarea staţiilor. Despre efectele poluării şi proiectele Ministerului pe care îl conduce vine să ne spună mai multe chiar ministrul Cristiana Paşca-Palmer, în prima ediţie Prim-plan a săptămânii, moderată de Claudiu Lucaci. În partea a doua, discuţia se îndreaptă către atacurile teroriste ce au paralizat Europa. Emisiunea se difuzează în direct, luni, 28 martie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

Este Bucureştiul cea mai poluată capitală din Europa? Care sunt sursele de poluare a aerului în aglomerările urbane şi care sunt măsurile pe care le iau autorităţile? Ministrul Mediului va discuta şi despre tăierile ilegale de păduri din România, cu date despre dimensiunea fenomenului, precum şi despre Delta Văcăreşti şi pistele pentru biciclişti din Bucureşti. Tot în emisiunea Prim-plan de luni seară aflăm în ce stadiu este proiectul de extindere a plajelor de la Marea Neagră şi cât de pregătiţi suntem pentru sezonul estival.

De la ora 22.00, în a doua parte a emisiunii, Claudiu Lucaci discută despre atentatele teroriste care s-au intensificat în lume cu analistul de politică externă Dan Dungaciu şi cu Alexandru Grumaz, strateg militar, cărora li se alătură jurnalistul TVR Dragoş Tăbăran.

De luni până joi, după Telejurnal, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi la un program de dezbateri şi analize privind principalele subiecte ale momentului. Şi telespectatorii pot adresa propriile întrebări pentru invitaţii emisiunii Prim-plan din această seară, pe pagina de Facebook a Ştirilor TVR.

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă: Loredana Iordache, Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait și Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

. Producător Victor Dochia

 
Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...

Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

 

#tvr1