loader
Foto

Galerie foto

Despre România, cu dragoste: Charlie Ottley, invitat la „Garantat 100%

Noul sezon al emisiunii „Garantat 100%” începe cu o ediţie eveniment, în care jurnalistul britanic Charlie Ottley ne-a vorbit despre nevoia de a salva de la degradare şi dispariţie ultimul paradis natural al Europei.

 

Cătălin Ştefănescu
Garantat 100%

Duminică, 14 octombrie, Cătălin Ştefănescu ne dă întâlnire la miezul nopţii.

„Începem noul sezon al emisiunii Garantat 100% cu jurnalistul britanic Charlie Ottley, autorul cunoscutelor seriale documentare Wild Carpathia și Flavours of Romania”, ne lansează Cătălin Ştefănescu invitaţia pentru prima ediţie a noului sezon Garantat 100%.

(w882)

Invitatul lui Cătălin Ştefănescu îşi continuă campania de promovare a valorilor României, facând, ca de fiecare dată, mărturisiri tulburătoare despre starea patrimoniului natural al țării noastre. „Le propunem tuturor celor care ne urmăresc o ediție-eveniment, cu momente emoționante, în care invitatul nostru vorbește despre nevoia de a salva de la degradare și dispariție ultimul paradis natural al Europei, dar și valorile inestimabile ale patrimoniului arhitectural și ale civilizației rurale din România”, ne-a spus realizatorul. Cătălin Ştefănescu ne dă întâlnire la TVR 1 dumincă, 14 octombrie, la miezul nopţii.

(w882)

Pe 21 octombrie, emisiunea Garantat 100% îl va avea invitat pe baritonul George Petean, un artist român cu o carieră internațională excepțională. Într-o înregistrare făcută pe scena Teatrului de Stat din Oradea, cu ocazia Festivalului Internaţional European Music Open, George Petean ne va povesti despre formarea sa, despre lumea văzută şi despre culisele marilor scene pe care cântă. Un capitol interesant al discuţiei va face referire şi la pasiunile sale: de la baschet şi biliard, până la Războiul Stelelor.

(w500)

George Petean

„Noul sezon al emisiunii noastre propune întâlniri cu artişti din cele mai diferite zone ale creaţiei, cercetători, oameni de ştiinţă, sportivi de mare performanţă, personalităţi din România şi din străinătate, oameni care ne inspiră profund prin poveştile lor de viaţă şi prin valorile pe care le susin”, spune în încheiere Cătălin.

(w882)

Ajunsă la cel de-al 38-lea sezon, emisiunea „Garantat 100”%” ne-a oferit întâlniri memorabile cu mari personalităţi ale României şi ale lumii, de la actori şi muzicieni celebri, la scriitori de talie mondială, oameni de cultură sau ştiinţă, militanţi ai societăţii civile, sportivi cu care ne mândrim etc. De-a lungul celor 18 ani de „Garantat 100%”, printre interlocutorii lui Cătălin Ştefănescu s-au numărat: Ethan Hawke, Robert Wilson, Armand Assante, Amos Oz, Steven Wilson, Ana Blandiana, Mircea Cărtărescu, Solomon Marcus, Neagu Djuvara, Marcel Iureş, Gigi Căciuleanu, Gică Hagi, Simona Halep, Cristina Neagu etc.

 

18:00 Punctul critic

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

* Vârstnicii României: singuratate de sarbători

Prezintă Bogdan Muzgoci

Co-moderator Dorin Chioțea

Prof. dr. Gabriel Prada, sef catedra sef de catedra la UMF Carol Davila,

dep. geriatrie si gerontologie, Catalin Dinu, presedinte Asociatia Niciodata Singur, Mugurel Mărgărit, director executiv Fundația Regală Margareta a României

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producatori: Raluca Neagu, Florenţa Dăscălescu.

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Transmisiune directă

19:35 Jocurile Olimpice

* Eroii. Episodul 2

Producător Daniela Enăchescu

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1