loader
Foto

Galerie foto

Din multă iubire pentru animale... la „Petmania”, TVR 1

Ştiaţi că în Bucureşti există un adăpost pentru caii abandonaţi? Iar la Brăduleţ, Argeş – un sanctuar unde sunt salvate animale de fermă? Noi poveşti emoţionate despre animale şi oameni cu suflet descoperim sâmbătă, 23 ianuarie, ora 12.00, la TVR 1.

 

Petmania

În intervalul decembrie 2007 – ianuarie 2020, cu un important sprijin din partea voluntarilor au fost salvaţi peste 220 de cai din Bucureşti şi zonele limitrofe.

(w882)

Caii sunt cele mai nobile animale și au atâta nevoie de noi... sunt prietenii noștri necondiționat și sprijinul nostru dintotdeauna. Unii dintre ei, însă, au fost tratați rușinos de către stăpânii lor, lăsați să moară pe câmp sau maltratați de cei care, totuşi, îşi spun oameni.

(w882)

(w882)

La Steaua Speranței din București, adăpostul cailor abandonați, aceste animale au găsit, în sfârșit, un loc cald, o casă și multă iubire. O poveste emoţionantă despre îngrijirea cailor la centrul Steaua Speranţei din Bucureşti deschide ediţia din 23 ianuarie a emisiunii „Petmania”, pe care telespectatorii o pot vedea la TVR 1, de la ora 12.00.

(w882)

Tot sâmbătă, „Petmania” ne descoperă un alt loc în care sunt salvate animale. O bucureşeancă, de multă lume considerată excentrică, tot din iubire pentru animale, a creat un sanctuar pentru animale de fermă.

(w882)

La sanctuarul „NIMA”, aflat în comuna Brăduleţ, judeţul Argeş, trăiesc peste 30 de suflete salvate de la a fi trimise la abator... Sara, o văcuţă de 13 ani, care nu şi-a văzut niciunul dintre cei zece pui născuţi, a fost adusă de câteva luni în sanctuar şi are şansa să stea pentru prima oară lângă puiul ei, cel de-al 11-lea din viaţa ei... Sâmbătă, la „Petmania” de la TVR 1, vedem o poveste înduioşătoare, despre cum, uneori, uităm să iubim şi să înţelegem animalele. Cu toate acestea, se găsesc oameni cu suflet care reuşesc să le salveze.

(w882)

(w882)

La rubrica Vedete care iubesc animalele, sâmbătă, echipa „Petmania” este invitată acasă la Vlad Creţu, compozitorul şi solistul trupei Supermarket. Familia lui e mult extinsă... Porto, Miu şi Urechiuşa duc o viaţă perfectă alături de Vlad şi părinţii săi... Telespectatorii vor cunoaşte, pe rând, toţi membrii familiei... „Petmania” e în fiecare sâmbătă la TVR 1, de la ora 12.00.

Despre Petmania

Iubiți animalele? Aveți acasă un prieten necuvântător? Copiii vă cer cu insistență un cățel? Vă gândiți să adoptați un animal, dar nu știți ce vi se potrivește cel mai bine? Atunci, ați venit unde trebuie: mai exact, la „Petmania” – la TVR 1, din 2 ianuarie, în fiecare sâmbătă, de la ora 12.00, aflați toate informațiile de care aveți nevoie, primiți răspunsuri la toate întrebările și vă emoționați, urmărind cazuri dramatice reale, rezolvate de medici veterinari dedicați.

1:40 Dosar România (R)

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)

3:20 Telejurnal (R)

Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)
 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

„Breaking Fake News!”: despre „Marea resetare”

Duminică, 21 aprilie, ora 19.00, la TVR 1, Marian Voicu va dezbate, cu psihiatrul Gabriel Diaconu, teoria conspirației prin care un „guvern ...

 

#tvr1