loader
Foto

„Dincolo de alb și negru”: povestea de antreprenor a lui Dragoș Petrescu

Dragoș Petrescu, antreprenor în industria ospitalităţii și fost președinte la Romanian Business Leaders (RBL), a fost invitatul Mihaelei Crăciun, joi, la Dincolo de Alb și Negru, la TVR 1, de la ora 19.00.

 

Mihaela Crăciun
Dincolo de alb şi negru

Întotdeauna a crezut în România și în capacitatea ei de a crește, în oportunitatea de a fi român. Este bucuros că muncește și trăiește în România.

Dragoș și-a spus propria poveste de antreprenor, dar și pe cea a ROMANIAN BUSINESS LEADERS (RBL), vocea și vehiculul de acțiune a 400 de lideri din mediul privat de business pentru construcția unei Românii în care generațiile viitoare să își dorească să trăiască, o țară mai bună pentru afacerile responsabile și, în felul acesta, pentru toți românii.

(w882) Dragos P 2

Această Românie nu se poate construi fără muncă și cercetare, date și inovații. Potențialul tinerilor antreprenori, la început de drum, este unul semnificativ.

Dar cum  poate crește un antreprenor într-o perioadă atât de dificilă? Despre capacitatea de a rezista la șocuri, reziliența în business, decalogul antreprenorilor români, curaj si pasiune, România și fereastra ei de oportunitate, am aflat joi, la Dincolo de Alb si Negru.

Dragoș Petrescu observă oportunitățile acolo unde mulți văd obstacole și spune că împreună suntem mai puternici decât individual.

***

Moderator: Mihaela Crăciun

***

În fiecare săptămână, câţiva dintre cei mai buni jurnalişti ai TVR - Cătălin Ştefănescu, Mihaela Crăciun, Mihai Rădulescu, Marian Voicu şi Laurenţiu Ciocăzanu - ne provoacă să gândim „Dincolo de alb şi negru”.

 

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

20:55 Meteo

 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

 

#tvr1