loader
Foto

Marius Ștefan: ”Un lider adevărat îsi asumă greșelile echipei” | VIDEO

Antreprenorul Marius Ștefan, președinte al organizației Romanian Business Leaders, a venit la ”Dincolo de Alb si Negru”, la TVR 1, sâmbătă, de la ora 17:00.

 

Mihaela Crăciun
Dincolo de alb şi negru

Marius Ștefan, antreprenor în serie, pasionat de învățare continuă, a lăsat America, unde era convins că se va stabili, pentru a investi acasă, la Piatra Neamţ, la sfaturile tatălui.

(w882)

Dan Ştefan, fratele mai mic, a lăsat Parisul pentru Piatra, iar compania, pe care au înfiinţat-o în 2006, a crescut cu 2 cifre în fiecare an de atunci.

(w882)

Spiritul antreprenorial îl moştenesc de la tatăl lor, Georgică Ştefan, mama, Elena, a fost primul anticar din Piatra Neamț, iar bunica Tincuţa iubeşte poezia. Poate şi din aceste motive, lectura este condiţie pusă la angajare în compania lor unde sistemul de management este bazat pe valori și pe autonomie.

(w882)

Un lider adevărat îsi asuma greșelile echipei, consideră antreprenorul la a cărui firmă, în timpul programului de lucru, se citeşte. O discuţie cu umor despre lucruri serioase. Despre copilărie între cărţi şi idei de afaceri, rolul educaţiei din familie şi din şcoală, plecarea tinerilor din ţară, mentorat, ascensiune în mediul de business, antreprenoriat şi educaţie, succes explicat prin transparență totală, sisteme riguroase de raportare, dezvoltare continuă.

Şi înainte de toate, un dialog despre familie şi acasă cu un antreprenor care şi-a ascultat tatăl şi s-a întors în România.

(w882)

 

3:30 Telejurnal (R)

Ştiri* Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)

4:20 Lumină din lumină (R)

Producător Mădălina Mija

(Reluare)
 
România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 

#tvr1