loader
Foto

DJ Speak, în „ring” la „Pulsul zilei”, cu Radu Andrei Tudor

Invitatul a răspuns la întrebările incomode ale rubricii „Knock Out”. Astă seară, Lidia Buble a trecut prin aceeaşi probă de foc. „Pulsul zilei” a fost în direct pe 10 mai, la TVR 1 şi online, pe TVR+, în intervalul 18.35-20.00.

 

Radu Andrei Tudor
Pulsul zilei

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Invitat la emisiunea Pulsul zilei de la TVR 1, DJ Speak a răspuns întrebărilor incomode ce i-au fost adresate de Radu Andrei Tudor la rubrica „Knock Out”.

În ediţia de miercuri, 10 mai, este rândul solistei Lidia Buble să răspundă la un astfel de set de întrebări... O vom vedea la TVR 1 şi online, pe TVR+, la Pulsul zilei, cu Radu Andrei Tudor.

În aceeaşi ediţie, luăm pulsul celei mai mari competiţii muzicale europene, Eurovision Song Contest, în direct de la Kiev, şi aflăm cum se pregătesc Ilinca Băcilă şi Alex Florea pentru semifinala de mâine seară. Vom asista şi la petrecerea din grădina Palatului Elisabeta, cu ocazia Zilei Regalităţii, iar istoricul Filip Iorga ne va explica semnificaţia acestui moment.

Profesorul Cristian Frâncu ne va vorbi despre paradoxul şcolii româneşti şi despre cum se pregătesc olimpicii noştri, iar Vlad Macovei, director general al proiectului Agrointeligenţa, ne va lămuri ce câştigăm şi ce pierdem atunci când exportăm materie primă şi importăm materie finită. Despre festivalul muzical „Europafest” aflăm mai multe tot miercuri, chiar de la organizatorul acestuia, Luigi Gagios, prezent, de asemenea, în platoul Pulsul zilei.

Din 17 aprilie, jurnalistul TVR Radu Andrei Tudor ia Pulsul zilei, într-un nou format tv, difuzat la  TVR 1 în intervalul 18.35-20.00. De luni până vineri, la Pulsul zilei, telespectatorii sunt parteneri într-o discuţie destinsă, pornind de la ştirile importante ale zilei. Temele momentului sunt dezbătute de moderator fără încrâncenare, fără partizanat, cu invitaţi care au ceva de spus.

12:30 Tribuna partidelor parlamentare

Producător Emilia Rădină

13:00 Oamenii şi legea

* Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

* MALPRAXISUL ŞI RĂSPUNDEREA JURIDICĂ

Invitată Cătălina Bordianu, avocat

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță.

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

înregistrare

 

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

Doamna și Unicornul, sâmbătă la

Doamna și Unicornul, sâmbătă la "Teleenciclopedia"

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 18:59, la TVR 1, vă propunem o nouă ediție la "Teleenciclopedia".

Cine și cum răspunde pentru greșelile medicale?

Cine și cum răspunde pentru greșelile medicale?

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Un tânăr a murit din cauza unui tratament administrat greșit! O mama însărcinată pierde copilul din cauza neglijenței cadrelor medicale! Unui ...

 

#tvr1