loader
Foto

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar și-a jucat propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu i-a îndeplinit visul, în episodul al doilea din noul sezon „Vis sau realitate”, de la ora 22.30, la TVR 1.

 

Sebastian Felix Țopescu
Vis sau realitate

Actriţă de mare succes, scenaristă, scriitoare, regizor şi dramaturg – nu neapărat în ordinea aceasta – Lia Bugnar se poate considera, profesional vorbind, o răsfăţată a sorţii. Piesele sale se bucură de aprecierile criticilor şi ale publicului, iar cei mai iubiţi actori ai momentului îi sunt parteneri de scenă şi distribuiţi în piesele semnate de ea. Lia Bugnar crede în teatrul facut cu prieteni, aşa că în spectacolele ei joacă numai oameni cu care, la o adică, ar pleca şi în vacanţă. Şi uneori chiar pleacă. Ce şi-ar mai putea dori?... Am aflat vineri, 19 aprilie, când Basti Ţopescu a provocat-o să-şi trăiască visul din copilărie. De la ora 22.30, la TVR 1, la „Vis sau realitate”.

(w882)

(w882)

(w882)

„Noi 4”, „Peretele”, „Masculin-Feminin”, „Şi cu pisica ce-aţi făcut?”, „Ce avem noi aici?”, „Felii”, „Doamne fereşte!” sunt doar câteva dintre spectacolele Liei Bugnar pe care le putem vedea pe scenele de teatru. Crede, însă, că lucrurile importante abia urmează să i se întâmple – şi probabil are dreptate.

(w882)

(w882)

Poate că unul dintre aceste lucruri este şi întâlnirea cu Basti Ţopescu, cel care o provoacă să se întoarcă în copilărie, când jocurile erau mult mai „pământeşti”, iar planurile de viitor includeau meserii care ofereau o anumită siguranţă. Astfel că, vineri seară, la „Vis sau realitate”, am văzut-o pe Lia Bugnar trăindu-şi propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o: Lia, farmacista. Cum s-ar fi descurcat în spatele tejghelei unei drogherii? S-ar fi priceput să amestece pomezi, să citească reţete, să facă faţă oamenilor bolnavi şi supăraţi că „iar s-au scumpit medicamentele”? Am descoperit vineri, 19 aprilie, de la ora 22.30, în cea de-a doua ediţie din sezonul 3 „Vis sau realitate”, la TVR 1.

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? Familiarizat din copilărie cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor, pe care le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din martie 2023 la TVR 1, iar din aprilie 2024 urmărim sezonul 3 al emisiunii, în fiecare seară de vineri.

 

0:10 Punctul critic (R)

Producator Florenţa Dăscălescu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

(Reluare)

1:40 Operaţiunea Monstrul (R)

( România, 1976)

Regia Manole Marcus

Cu: Toma Caragiu, Octavian Cotescu, Marin Moraru

Comedie. Redactor Gabriela Onea

(Reluare)
 
Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvr1