loader
Foto

Duminică seară, cântăm şi ne distrăm cu Maria Buză şi invitaţii ei

Telespectatorii TVR 1 au putut revedea spectacolul de la Sala Palatului din Bucureşti, prezentat de Iuliana Tudor, duminică, 10 martie, de la ora 21.00.

 

Iuliana Tudor

Cunoscută şi îndrăgită de publicul larg atât în calitate de actriţă, cât şi de solistă de muzică populară şi de petrecere, Maria Buză are o calitate incontestabilă: ştie să facă spectacol. O demonstrează şi pe parcursul concertului ce poartă titlul uneia dintre melodiile sale, „Tinereţea mea”, ce a avut loc la Sala Palatului din Bucureşti. Telespectatorii TVR 1 pot revedea spectacolul prezentat de Iuliana Tudor. Prima parte a fost difuzată duminică, 3 martie, partea a doua o veți revedea duminică, 10 martie, de la ora 21.00.

(w500)

Maria Buză şi soţul său, talentatul intrumentist George Pătraşcu, şi-au dorit un concert de familie, în care să evolueze pe scenă alături de cei mai dragi prieteni ai lor, printre care se numără nume mari ale scenei româneşti: Andra, Pepe, Gabriel Dorobanţu, Matilda Pascal Cojocăriţa, Marius Rizea şi vedeta TVR Iuliana Tudor. Conceptul concertului este unul de „cântece de altădată”, nelipsind însă momentele umoristice cu simpaticele poersonaje „Floarea şi Gheorghe”.

(w882) Iuliana Tu

În perioada de pregătire a spectacolului, Maria Buză declara: „Îmi doresc atât de mult să fie un spectacol care să bucure mii de oameni, încât nu mai dorm de nopţi întregi, gândindu-mă ce să facem ca să afle lumea de acest eveniment. Mă mai liniştesc doar la repetiţii, când îmi dau seama că suntem ca într-o mare familie, în care fiecare vrea să dea ce are mai bun.”

„Cu acest spectacol, am vrut să arăt lumii ce minunat violonist este soţul meu! Despre el este vorba”, ne-a mai mărturisit Maria Buză.

(w500)

Coregrafia aparţine grupului de dans modern condus de Ioana Macarie, iar acompaniamentul este semnat de Orchestra de muzică populară condusă de maestrul George Pătraşcu. Iuliana Tudor ne aşteaptă, aşadar, cu alte momente de folclor autentic, la concertul susţinut de Maria Buză şi invitaţii săi, duminică, 3 martie, respectiv 10 martie, de la ora 21.00, la TVR 1.

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

20:55 Meteo

 
România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 

#tvr1