loader
Foto

“Breaking Fake News”: Ce vor olandezii? | VIDEO

Jurnalistul Marian Voicu a stat de vorbă despre acest subiect cu prof. Cristian Preda, Facultatea de Științe Politice. La “Breaking Fake News”, miercuri, 26 octombrie, ora 18.00, la TVR 1.

 

Marian Voicu
Breaking Fake News

În fiecare miercuri, de la ora 18.00, informaţiile sunt puse în context, explicate, iar dezinformările demontate de Marian Voicu şi invitaţii săi, în prima emisiune din peisajul audiovizual românesc dedicată integral combaterii fenomenului știrilor false și dezinformării.

Dacă este sabotată România de forţe oculte în drumul ei spre Schengen şi ce vor, de fapt, olandezii vedem în discuţia propusă de jurnalistul Marian Voicu la TVR 1, miercuri, 26 octombrie.

 

În deschiderea ediţiei “Breaking Fake News”, Marian Voicu a stat de vorbă pe acest subiect cu prof. Cristian Preda, Facultatea de Științe Politice, Universitatea București.

(w882)

Iar în rubricile consacrate ale emisiunii “Breaking Fake News” am descoperit noi subiecte interesante:

Povestea licitației organizate de Poliția română pentru cumpărarea de BMW-uri a fost însoțită şi de informații false. Iar propagandiștii ruși îndeamnă la bombardarea României și se dau de gol în privința folosirii dronelor iraniene. Mai multe am aflat în „Revista presei fake”, cu Horia Grușcă.

Senatul României ar fi votat din nou împotriva intereselor naționale, aprobând schimbarea statutului Magistraților, la cererea Europei. Cum stau lucrurile a explicat Tatiana Țarfulea, în „Conspirația săptămânii”.

Gabriela Avram ne-a vorbit miercuri, la “Breaking Fake News”, despre „Fake-uri istorice”: Cine a fost de fapt Ioana D’Arc? A fost cu adevărat o sfântă sau a fost sanctificată în urma remușcărilor Bisericii, care a condamnat-o pentru erezie și a ars-o pe rug?

Rușii continuă să susțină că ucrainenii își bombardeze singuri capitala, în timp ce aviația rusă trage cu rachete în pescăruși. În acest timp, în județul Vaslui, autoritățile reclamă că nu mai plouă din cauza aviației militare. Toate acestea se întâmplă în timp ce mobilizarea românilor pare a bate tot mai tare la ușă. Pun toate informaţiile în context Zaiafet și Geminschi în rubrica „Spărgătorii de Fake News”.

Ediţiile sunt disponibile online pe TVR+.

17:00 Gări de poveste

(redifuzare) Gări în oraşe port

Producător Ruxandra Ţuchel

18:00 Clanul Kennedy

Serial * (THE KENNEDYS-SUA, 2011)

Cu: Greg Kinnear, Katie Holmes, Tom Wilkinson, Barry Pepper

Episodul 6

* Dramă. Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

*4 premii Emmy 2011 (pentru cel mai bun actor într-o miniserie-Barry Pepper, pentru coafură, machiaj şi mixaj de sunet)

X

 
Cu „Ora Regelui” pornim într-o călătorie lungă de 150 de ani

În România trenurilor întârziate și a infrastructurii cu durata de viață depașită, jurnalista Irina Luca ne spune povestea construirii firului de ...

Florina Constantinescu: „Aş fi concurat, dacă mă lăsa mama...”

„Vedeta familiei”, show-ul micilor vedete muzicale, continuă la TVR 1 cu sezonul al doilea. În fiecare dimineaţă de sâmbătă, de la 9.30 (şi în ...

Mega-incendiile, o ameninţare globală – documentar în premieră la TVR1 | VIDEO

Joi, 23 martie, ora 21.00, la TVR1 și online pe TVR+, vedem documentarul „Mega-incendiile (INCENDIES GÉANTS ENQUÊTE SUR UN NOUVEAU FLÉAU - ...