loader
Foto

Galerie foto

Echipă mai mare la "Vorbeşte corect!"

Două superbe fetiţe se alătură echipei Vorbeşte corect! De curând, prezentatoarea Ruxandra Gheorghe Negrea este -pe lângă Natalia (3 ani) - şi mămica gemenelor Letiţia şi Alexandra. Emisiunea Vorbeşte corect ! este zilnic la TVR 1,TVR HD, TVRi, TVR Moldova.

 

Ruxandra Gheorghe-Negrea
Vorbeşte corect!

„Unde-s doi puterea creşte”, „iar unde-s trei... putem fi siguri că, la TVR, limba română este pe mâini bune!”, spune Cristina Dănilă, unul dintre realizatorii Vorbeşte corect! de la TVR 1. Şi asta pentru că Ruxandra Gheorghe, prezentatoarea emisiunii, este, din luna noiembrie, mamica nu doar a unei superbe fetiţe, ci şi a două gemene: Letiţia şi Alexandra. Surioara cea mare, Natalia, este foarte grijulie cu micuţele, încântată de ele şi promite să le înveţe să vorbească şi ele corect.

(w882)

Filmările pentru ediţiile emisiunii Vorbeşte corect! din acest sezon s-au derulat în timp record, încă înainte ca Ruxandra să aducă pe lume cele două gemene. Bineînţeles că întreaga echipă a fost protectivă cu Ruxandra şi totul s-a desfăşurat în condiţii bune. Filmările au fost contra-cronometru şi realizate în avans pentru a acoperi perioada în care Ruxandra urma să se dedice exclusiv celor două bebeluşe şi surioarei mai mari. Prezentatoarea emisiunii Vorbeşte corect! de la TVR promite că va fi complet refăcută pentru sezonul de primăvară, când va relua filmările pe teren.

„Le mulţumesc din suflet tuturor fanilor emisiunii noastre pentru că ne urmăresc. Şi de asemenea colegilor care m-au ajutat, Cristinei şi lui Radu, producătorii emisiunii, care, de altfel, mi-au îndrumat primii paşi în această meserie. Şi o mărturisire... sunt sigură că cele două gemene vor „gânguri corect” şi că toate trei fetele mele vor lua nota 10 la limba română. Nu poate fi altfel, sincer! Cred că voi fi conectată pentru totdeauna cu acest domeniu. Dacă mă credeţi, nici înainte de a naşte n-am scăpat de întrebări din partea celor pe care i-am întâlnit!” (Ruxandra Gheorghe Negrea, prezentatoarea emisiunii Vorbeşte corect!)

„Ne place tuturor ceea ce facem, iar faptul că Ruxandra a făcut un efort deosebit şi a fost la filmări până chiar înainte de a naşte tocmai asta demonstrează. Telespectatorii noştri pot urmări până la debutul grilei de primăvară a postului TVR 1 înregistrări realizate încă înainte de perioada de concediu de maternitate. Apoi revenim pe teren: să pregătiţi întrebări pentru echipa emisiunii când o întâlniţi, dar şi să aveţi răspunsuri la întrebările Ruxandrei!", spune şi Radu Dănilă, realizator şi regizor artistic al programului.


Emisiunea „Vorbeşte corect!” este la TVR 1 în fiecare zi de luni până vineri, la orele 08.50, 18.30, sâmbătă - la 17.50 şi la 19.50 şi duminică, de la 17.50. „Chiar este cea mai longevivă emisiune de limbă română şi avem nenumărate mesaje din partea telespectatorilor care o apreciază!”, subliniază Cristina Dănilă. Ediţiile înregistrate se pot regăsi, ca şi până acum, pe TVR+, iar adresa de email a emisiunii, vorbestecorect@tvr.ro, este în continuare la dispoziţia telespectatorilor.

 

10:00 Agrostrategia

* Invitat Florentin Bercu-Vicepreședinte COGECA

* Rubrica Fermierii României

Ioan Jula-peste 40 de ani in pomicultură

Producator Vlad Macovei

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)
 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1