loader
Foto

Ediții speciale Garantat 100% pe Facebook: Vasile Ersek | VIDEO

Cătălin Ștefănescu pornește seria de ediții speciale "Garantat 100%" online cu un interviu cu Vasile Ersek, climatolog, geochimist și oceanograf, cu reputație internațională.

 

Cătălin Ştefănescu
Garantat 100%

Duminică, 5 aprilie, realizatorul TVR a postat pe pagina de Facebook a emisiunii primul interviu din seria anunțată cu câteva zile înainte.

"SARS-CoV-2 nu e singura problemă care ne poate schimba brusc stilul de viață și întreaga lume în care trăim. Vă invităm la un nou episod din seria edițiilor speciale ale emisiunii Garantat 100%. Ascultați-l pe Vasile Ersek. Plecat cu ani mulți în urmă din Dej, compatriotul nostru e un climatolog, geochimist și oceanograf, cu reputație internațională. E profesor și cercetător la Northumbria University, ocupîndu-se cu studiul schimbărilor climatice", scrie Cătălin Ștefănescu.

Miercuri, 1 aprilie, Cătălin Ștefănescu mărturisea pe pagina de Facebook a emisiunii:

"Carantina și condițiile de izolare nu ne opresc să ne facem meseria. Vă propunem, începând din seara asta, o serie de ediții speciale. Ne vom întâlni cu compatrioți, mai mult sau mai puțin cunoscuți publicului larg, medici, oameni de știință, cercetători, sportivi, artiști, cu care vom sta de vorbă despre fenomenul acesta pe care îl trăim cu toții în aceste zile. În seara asta vă propunem să-l cunoașteți pe Dan Benedek. Orădean, absolvent de Medicină la Cluj, medic-asistent la un spital public din Brooklyn, New York.
Vizionare plăcută!"

17:00 Dincolo de alb şi negru

* Emisiunea continuă seria de întâlniri cu invitaţi inspiraționali.

Programul pune accent pe acurateţea discuţiei, apelând la analize serioase ale evenimentelor şi la opinii pertinente.

Moderator Mihaela Crăciun

* Viaţa armonioasă şi sensurile ei

Invitat Cristian Rachitan-doctor, specialist in remedii naturale

Producător Ioana Mureşan

18:00 Ţară, ţară, cine eşti?

Moderator Mădălina Dobrovolschi

“Țară, țară, cine ești?” aduce în prim plan oameni care găsesc soluții funcționale pentru comunități şi prezintă soluții care, dacă ar fi multiplicate la nivelul întregii societăți, ar ameliora imaginea României.

Emisiunea propune o perspectivă inedită pe piața media din România, aceea a jurnalismului bazat pe soluții, pentru că, deși pornește de la statistici negative, în care România nu arată deloc bine, emisiunea aduce în studio oameni care construiesc și implementează soluții.

* Copiii bolnavi transportaţi de asociaţia Blondie în străinătate

Invitate: Adelina Toncean-Asociatia Blondie şi Irina Margarint, medic

Producător Ioana Mureşan

 
Cum se dezbate partajul succesoral?

Cum se dezbate partajul succesoral?

publicat: sâmbătă, 20 aprilie 2024

Ce este partajul succesoral și cine moștenește averea în familie după un deces? Cine poate solicita ieșirea din indiviziune? Care este Instanța ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

 

#tvr1