loader
Foto

Galerie foto

Ediţie regală „Exclusiv în România” de Paşti

De Paşti, Familia Regală deschide porţile castelului de la Săvârşin echipei „Exclusiv în România”. Sâmbătă, 7 aprilie, ora 18.00, la TVR 1 şi TVR HD, aflăm sursa de inspiraţie a meniului regal, dar mergem şi în Munţii Apuseni şi la Mănăstirea Maria Radna din Lipova.

 

Cristian Tabără
Exclusiv în România

„A le oferi musafirilor tot ce este mai bun, mai preţios şi mai frumos este reflexul oricărei gazde, purtătoare de coroană regală sau nu”, afirmă Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei în prefaţa „Cărţii Regale de Bucate”.

(oar_w460) Exclusiv i

(oar_w460) Exclusiv i

Cu generozitate şi ospitalitate, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, şi Alteţa Sa Regală Principele Radu au primit echipa „Exclusiv în România”, la reşedinţa de la Săvârşin,  prilej de amintiri despre Paştele în Familia Regală, în exil şi în România şi despre sărbătorile petrecute aici, de-a lungul timpului.

(oar_w460) Exclusiv i

„Cartea Regală de Bucate” semnată de Majestatea Sa Margareta este sursa de inspiraţie pentru meniul de Paşte pe care îl pregătesc Cristi Tabără şi „turistul în misiune” Lorelei Mihală. Volumul adună poveşti şi reţete din Familiile Regale ale lumii – Majestatea Sa Regele Mihai, Regina Ana, Regina Mamă Elena – Amama, cum o numea Majestatea Sa Margareta, Principele de Wales, Regina Sofia a Spaniei şi Ducele de Aosta.

(oar_w460) Exclusiv i

Ediţia de sâmbtătă, 7 aprilie, ne poartă la Moneasa, „perla Munţilor Apuseni,” cum era numită în vechime şi la Mănăstirea Maria Radna din Lipova, o bijuterie arhitectonică.

(oar_w460) Exclusiv i

(oar_w460) Exclusiv i

„Paşte Regal”, sâmbătă, 7 aprilie, ora 18.00, TVR 1, la „Exclusiv în România”.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producător Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1