loader
Foto

Galerie foto

Ediţie specială Universul credinţei de Sf. Maria

TVR 1 a transmis în direct pe 15 august, de la ora 09.30, Sfânta Liturghie cu ocazia hramului Adormirii Maicii Domnului.

 

Universul credinţei

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Creştinii ortodocşi şi catolici sărbătoresc, pe 15 august, Sfânta Maria Mare sau Adormirea Maicii Domnului, care marchează trecerea de la vară la toamnă. Într-o ediţie specială Universul crediţei, TVR 1 va transmite în direct de la Mănăstirea Nicula din judeţul Cluj Sfânta Liturghie cu ocazia hramului Adormirii Maicii Domnului.

Anul acesta, la slujbă vor participa Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, Înalt PreaSfinţitul Andrei Andreicuţ, precum şi înalţi prelaţi ai Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord şi ai Episcopiei Spaniei și Portugaliei.

Zeci de mii de credincioşi sunt aşteptaţi în 15 august să participe la slujbele religioase şi să se roage la Icoana Făcătoare de Minuni. Transmisiunea directă a TVR începe la ora 09.30 şi va dura două ore.

Universul credinţei nu este doar o emisiune religioasă. Duminica, de la 07.30 şi de la 08.30, TVR 1 vă oferă o perspectivă aparte asupra spiritualităţii creştine, a istoriei, educaţiei morale, culturii. Universul credinţei adună tot ceea ce e mai valoros şi mai frumos în istoria, cultura, credinţa şi spiritualitatea creştină românească. Vă aduce vorbe bune şi oameni care se ridică deasupra celor lumeşti, pace, bunătate şi înţelepciune.

 

 

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait și Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

. Producător Victor Dochia

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1