loader
Foto

Ediţii de sărbătoare „Vedeta familiei”, la TVR 1

Bucurie, veselie, voci zglobii şi o atmosferă de sărbătoare în edițiile speciale din 24 şi 31 decembrie ale emisiunii „Vedeta familiei”, de la TVR 1!

 

Florina Constantinescu
Vedeta familiei

În locul Matildei Pascal Cojocărița, ne vor încânta cu prezenţa şi recomandări pentru micii concurenţi interpretele Viorica Macovei şi Laura Lavric. Pentru că şi-au dorit să se alăture juriului emisiunii, pe rând (pe 24 şi 31 decembrie), fiecare dintre îndrăgitele soliste de muzică populară face echipă cu Elena Gheorghe şi cu Radu Ştefan Bănică.

(w882)

În spiritul Crăciunului, în ediţia de sâmbătă, de la ora 10.00, ne bucurăm şi de momentul special Fairytale, al grupului Fantezia. Elena Gheorghe ne încântă cu melodia ei „De Crăciun” şi, evident, în platoul emisiunii, vine şi „Capra”, pentru a ne reaminti spectaculosul obicei al românilor din perioada sărbătorilor de iarnă. Mai multe surprize descoperim pe 24 decembrie, în ediţia de Crăciun a emisiunii „Vedeta familiei”, de la ora 10.00, la TVR 1. Cu momentele speciale - şi duminică, 25 decembrie, ora 14.30.

10:00 Eu pot!

* EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitaţi: Vlad Ciurea şi Mircea Ilie Dumitru

Realizator şi producător Anca Mazilu

11:00 Vedeta familiei

Vedeta familiei (redifuzare) Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Ediţia 2

Concurenti-SOPHIA DINU, STEFAN STANEV, ELISA MIRON
presedinte juriu-LUMINITA ANGHEL
juriu: Lidia Berceanu-avocat; Izabela Cristea-asistent medical; Georgiana Vasile-profesoara; Andrei Iancu-coregraf-sef Ansamblul Artistic Ciocarlia; Adrian Georgescu-inginer, actualmente pensionar; Anton Bangaci, actor si fotomodel.
Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

Accidentul vascular cerebral ischemic și radiologia intervențională

La "Un doctor pentru dumneavoastră", sâmbătă, 15 iunie, de la ora 7:00, la TVR1, urmărim o ediție despre tratarea accidentului vascular cerebral ...

 

#tvr1